OUTFIT NO. 333: SOMMERKJOLE OG VINTERBLEGE BEN

JEG VILLE ELSKE AT IKLÆDE MIG…

257c41ab-cf25-48a3-915e-aba6e64d9003

Kjole HER – Jakke HER – Sneakers HER – Taske HER – Solbriller HER

Jeg er lige nu på massiv udkig efter sommertøj og -sko. Jeg mangler både en ny bikini, sandaler, klipklapper, toppe og shorts. Ved nogle af tingene er det fordi jeg bare gerne vil have nyt, men jeg mangler faktisk både klipklapper og shorts, da jeg mine badesandaler gik i stykker sidste år og jeg har 1-2 par shorts som jeg kan passe. Det er altså bare ikke nok med de 2 par.

I dag ville jeg faktisk have været nede i byen, men jeg havde selvfølgelig glemt at de har lukket pga grundlovsdag. Derfor må det blive en del af fredags mission, når jeg igen har en fridag – før jeg skal arbejde/ være i praktik hele weekenden. Men inden da vil jeg kigge nettet tyndt for at fine sager til sommer. Jeg er bla blevet ret forelsket i kjolen som I ser ovenfor – desværre har den lange ærmer. Hvilket er meget praktisk og ikke helt skidt, men jeg har i forvejen en del af dem allerede.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 333: SOMMERKJOLE OG VINTERBLEGE BEN