OUTFIT NO. 334: GIRLY KJOLE TIL SØLVBRYLLUP

MADANMELDELSE: BRUNCH PÅ DEN NIENDE

Det var faktisk ikke min plan, at jeg ville lave denne madanmeldelse. Men da Kenneth og jeg sad og spiste, snakkede vi om hvor lækkert det egentlig var. Derfor var det en oplagt mulighed at give dette tip videre til dem, som måske ikke ved hvad denne café har at byde på. Jeg er ret sikker på, at de fleste som bor i Esbjerg, eller i omegnen kender til denne brunch – men hvis man nu kun kommer forbi byen, er det ikke sikkert man har hørt om stedet før. Derudover spurgte jeg i et af mine tidligere indlæg, om det kunne have interesse, og der var et par stykker af jer som gerne ville have sådan et indlæg.


Navn: Den niende

Adresse: Torvet 17, 6700 Esbejrg

Hvor kan man bestille bord? Det kan man på deres hjemmeside her, eller man kan ringe på tlf.: 75 12 94 00. Dog er der næsten altid et bord – hvis man ikke kommer de mest travle tidspunkter/ dage. Vi var der fredag lidt over 10, og der var det intet problem at få et bord. Vi fik endda et godt bord – nemlig i solen og henne i hjørnet. Jeg har været forbi stedet før en lørdag aften, og der var det altså en fordel at have bestilt et bord.

Service: De var hele tiden bevidste om, om der er et tallerken der skulle fjernes, om man manglede noget at drikke, men de var også gode til at spørge sine kunder, om alt var som det skulle være. Jeg har spist på “Den Niende” en del gange efterhånden, og jeg synes altid der er overskud til et smil – selv når de løber rundt for at nå det hele.

Maden: Altså det er jo virkelig smag og behag. Jeg har altid elsket buffet konceptet, da det betyder, at man kan spise lige det man vil (og så meget som man vil). Der er de klassiske brunch elementer såsom æg, bacon, pølser, pandekager, rundstykker og pålæg. Derudover er der hashbrowns, en masse frugt, yoghurt og en hel del desserter. Jeg har prøvet denne brunch 3-4 gange før, og jeg spiser altid for meget. Dog synes jeg det var lidt ærgerligt, at noget af det var koldt. Vi var der ca. kl. 10.20, og de åbner altså kl. 10. Selvom der er varme på, så gav det slet ikke nok. Det var heldigvis kun få ting, men synes stadig det var lidt synd.

Stemningen: Denne fredag sad vi udenfor i fantastisk solskin. Caféen ligger på torvet i Esbjerg, så der er altid god stemningen fra pladsen. Den er stadigvæk lidt lukket til, så man også har lidt privatliv. En gårdhave ville også være sagen, men der er bare noget specielt ved et centrum af en by. En del af stemningen er selvfølgelig også at kunderne er glade, og det var tydeligt at mærke, hvor mange der nød det dejlige vejr og maden.

Prisen: Det koster 129 kr for en brunch, og så skal man selvfølgelig købe drikkevare ved siden af. Hvis du er studerende, får man -25% på alt mad og drikkevare. Det er altså endnu et plus.

Stjerner: 4 stjerner. Jeg synes det var lidt ærgerligt at noget af maden var lidt koldt, men ellers var det super lækkert. Personalet trækker helt klart også point.


Læs også: Madanmeldelse: 1871 – Grill & Buns, Madanmeldelse: Restaurant KöD København & Madanmeldelse: Esbjerg Street food/ Spisehuset fra Pagoden

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 334: GIRLY KJOLE TIL SØLVBRYLLUP