OUTFIT NO. 335: NYE JEANS & FULL-ON DENIM

MIT “ITEM” TIL EKSAMEN

Find nederdelen HER til 285 kr.

Det her er på mange punkter både den dummeste og dyreste “tradition” jeg har, når det gælder eksamen. Jeg har fortalt om det en del gange før – bla her, her og her. Hvor jeg i de indlæg har vist jer items jeg havde på, da jeg var til eksamen. En af mine (mange) ritualer er, at jeg altid skal have noget nyt på. Det behøver ikke at være det helt store, men jeg er simpelthen så overtrodisk når det gælder eksamen. Jeg tror på, at det at føle sig lækker, giver en mere selvtillid og det betyder meget i sådanne situationer. Jeg købte ikke nederdelen, fordi jeg skulle til eksamen. Faktisk var den tiltænkt ferien, men eftersom jeg ikke har haft den på, så var den perfekt til lejligheden – fordi den stadig er ny. Men den er blå. Og jeg overvejede derfor også kort at gå tilbage med den, men med et par brune stænger, bliver den jo helt fantastisk pæn. Det er den også nu. Bevares.

Om det er blandning af overtro, kompentence, viden og held, ved jeg ikke – men jeg fik 10 i dag. Og jeg er nu uddannet klinisk sygeplejerske. Til efteråret skal jeg skrive min BA. Det er så vildt. Jeg skal nok lige skrive et længere indlæg en af dagene til jer <3

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Josefine

  Hvor er det bare en fed nederdel! Jeg er vild med den <3
  Og tilykke med 10-tallet. Hvor er det godt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Josefine! Det er så skønt!

   Ja den er nemlig vildt fin. Knap så blå i virkeligheden – men helt vild pæn!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 335: NYE JEANS & FULL-ON DENIM