JEG VILLE ELSKE AT IKLÆDE MIG...

NA-KD FAVORITTER + RABATKODE

collage_fotorna-kd_fotor

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER & HER – 9. HER

I går aftes fik jeg faktisk købt en lille smule til min sommergarderobe, og jeg håber på, at jeg endelig har styr på mit tøj til mine forældres sølvbryllup. Jeg havde lidt krise i starten af ugen, da festen altså skal afholdes næste lørdag – men jeg håber at kjolen som jeg har bestilt hjem sidder perfekt.

Men ja – jeg er startet på den sommergarderobe, som jeg jo har fortalt jer (en del gange efterhånden), trænger til en opdatering. Jeg bla købt de shorts (nr 1) og den bikini I ser ovenfor. Det er blevet sendt afsted i dag, så jeg glæder mig sådan til at det kommer hjem. Derudover sparede jeg en del penge, for jeg fik nemlig -20%. Det kan I også få med koden SUMMERUPDATE. Koden gælder til og med kl. 23.59 i dag.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VILLE ELSKE AT IKLÆDE MIG...