MIT "ITEM" TIL EKSAMEN

NOGET OM AT VÆRE KLINISK SYGEPLEJERSKE & ET PÅ GENSYN

Der er sikkert en del af jer, som har fanget den – enten her på bloggen eller på mine sociale medier, såsom Instagram. I torsdags blev jeg klinisk sygeplejerske med et 10-tal, og hvor er jeg bare utrolig glad samt lettet. Må indrømme at jeg er en smule skuffet over mig selv, da jeg ikke lige nailede et 12-tal, men jeg blev bla spurgt om nogle ting, som jeg ikke lige helt havde fået læst op på. Karakteren er helt fair, og jeg får en lille klump i halsen over, at jeg kan blive skuffet over et 10-tal. Skuffet er måske også et stort ord, men jeg havde nok håbet på et 12-tal. Jeg tror grunden er, at jeg i gymnasiet var ret ligeglad med karakter. Jeg gik mere op i fest og farver – hvilket også er tydeligt i mine resultater. Men efter jeg startede på sygeplejerskeuddannelsen, så har jeg været noget af en stræber. Jeg har fundet en uddannelse jeg går op i med liv og sjæl, og det gør på mange punkter at ens forventninger af ens præsentation stiger. Det er en skam, at man skal have det sådan, men jeg tror desværre bare det er sådan mange er i dag. Ikke at jeg siger, at det altid er en negativ ting, men 10 er sku da et mega godt tal – og min præsentation var også til den karakter.

Jeg er lettet, glad og helt vildt stolt af mig selv. Jeg har klaret det godt de sidste 5 måneder på FAM, og det har i den grad givet pote. Jeg er blevet ældre, lært en del om mig selv og jeg synes jeg er vokset helt vildt i mit sygepleje. Jeg er også kommet dertil i min uddannelse, at jeg kan mærke, at jeg føler mig klar til at komme ud, og arbejde som sygeplejerske. Jeg skal det næste halve år skrive BA, og engang i januar 2019 er jeg sygeplejerske. Jeg har sagt det mange gange, men jeg synes stadig det er en ret syrealistisk følelse, at man ikke har langtid tilbage på skolebænken.

De sidste måneder, har jeg som sagt været på FAM, hvor jeg har haft min sidste lange praktik inden min BA. Jeg kan huske, at jeg var helt vildt nervøs inden jeg startede i praktik – og det var af flere grunde. Jeg var bange for ikke at være god nok, at jeg ikke kunne præstere som jeg skulle, og at jeg aldrig ville få følelsen af, at nu er jeg klar på at komme ud på arbejdsmarket og dermed være en autoritet. De sidste måneder har gjort, at jeg er blevet klar. Jeg er ikke længere nervøs for den del, men jeg er mere spændt og kan slet ikke vente til, at det bliver min hver dag. Faktisk har jeg allerede chancen i denne måned, for jeg er jo blevet ansat på FAM som afløser, hvor jeg skal agere som sygeplejerske. Jeg er virkelig stolt af mig selv – for det er virkelig et skuldreklap.

Men nu står den på sommerferie – den vildeste én af slagsen.

Læs også: Sommerferien er bestilt: 3 lande på en måned

Bloggen har været stille de sidste uger. Der har været lidt opdateringer her og der – men der har kunne gå dage imellem. Sagen er jo den, at jeg lige skulle gennem en eksamen, havde mange timer i praktikken, har arbejde og jeg skal nå at træne. Generelt synes jeg den sidste 1-2 måneder har været travl, da vi også har skulle planlægget et helt sølvbryllup – lige midt i en eksamen. Men jeg klarede det hele, og nu har jeg ferie i 9 uger. Den sidste lange ferie i måske mange år, da jeg næste år er uddannet. Det er også derfor jeg har valgt virkelig at nyde den, og derfor tager Kenneth og jeg også ud at rejse 3 gange på lidt over en måned. Jeg har fortalt om ferien her, så I kan lige genlæse det indlæg, hvis I har glemt hvor vi skal hen.

I skrivende stund sidder jeg faktisk i toget på vej til København, da vi i aften skal med flyveren til Malaysia. Vi skal besøge min far, som for nogle måneder siden flyttede dertil for at arbejde. Han har næsten lige været hjemme i Danmark, da mine forældre skulle holde deres sølvbryllup, og derfor er det heller ikke så længe siden, at jeg sidst har set ham. Men det bliver så skønt, at holde ferie dernede, se hvor han bor og møde en ny kultur. Jeg har aldrig været i Malaysia før, men jeg har været så heldig at opleve en masse andre lande. Hvis I vil følge med, så synes jeg helt sikkert at I skal følge med her på bloggen og min Instagram. Jeg vil både lave madanmeldelser, hverdagsglimt, outfits, “postkort” og meget mere. Hvis I vil følge med I hvordan min hverdag ser ud, så er min Instagram nok bedre at følge – I kunne jo følge med begge steder. 😉

Vi snakkes ved igen når jeg er I Malaysia – hvertfald her på bloggen. På min Instagram ses vi før 😉

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT "ITEM" TIL EKSAMEN