PÅ DET SENESTE HAR JEG…

OPSLAG JEG HAR GEMT FRA INSTAGRAM #3

Jeg bruger Instagram til meget, og jeg ved at en del af jer læste mine 2 seneste indlæg omkring de indlæg som jeg har gemt. På det sidste har jeg gemt en del billeder som har noget med ferie at gøre – da der både er billeder som jeg godt selv kunne tænke mig, men også fordi jeg synes de gør mig så glade at kigge på. Nogle gange ved jeg ikke hvorfor jeg egentlig gemmer billederne, men tror det handler meget om stemningen. Som I kan se ovenfor, så er der en del sommerstemning i billederne, og jeg kan slet ikke vente med selv at kunne dele sådan nogle – når jeg snart tager på ferie i næsten en måned. juhu!

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG…