TOP 5 INDLÆG FRA MAJ

OUTFIT NO. 333: SOMMERKJOLE OG VINTERBLEGE BEN

dsc_0106-1-trukket_fotorcollage_fotordsc_0098_fotor33619939_10157395931504046_5601182668801703936_n-1-trukket_fotorSelvom jeg synes mine ben er ret blege, så viste jeg dem alligevel frem sidste lørdag, da jeg var i Nordjylland for at fejre min farmors 95 års fødselsdag. Jeg havde taget min ret nye kjole på, som jeg fandt i Pieces for snart 3 uger siden. Men da vejret har været så vanvittigt dejligt, så har jeg synes at den var en smule for varmt at tage den i brug. Det er helt underligt at have de tanker om det danske vejr – da sådan en kjole plejer at passe ret godt til vejret herhjemme.

Men heldigt nok (fordi jeg gerne ville have kjolen på) var der faktisk en smule overskyet denne dag, og jeg havde det derfor tilpas næsten hele dagen. Midt på dagen var vi nede ved havnen for at spise en is, og på det tidspunkt var solen godt fremme – der havde jeg det lidt varmt. Men det lette og løse materiale gør, at den er ganske god at have på – også på de lidt varmere dage <3 Jeg har min i str 36. Jeg tror at den bliver brugt flittigt i år, da den også kunne være ret god på ferie. Nogle gange kan der være lidt koldt om aftenen. Til vinter vil jeg nok bruge den til et par cool jeans et par støvler – og måske med et denimjakke over.

PIECES kjole(her)  NIKE sneakers(her)  NUNOO taske(her)  H&M øreringe

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA MAJ