NOGET OM EKSAMEN, SØLVBRYLLUP & ET JOB PÅ FAM

OUTFIT NO. 334: GIRLY KJOLE TIL SØLVBRYLLUP

I lørdags var jeg til mine forældres sølvbryllupsfest, og det var virkelig en gennemført aften. I dette indlæg skrev jeg lidt om hvorfor jeg de sidste par uger har været stresset, men jeg fortalte ikke det hele. Mine forældre læser også min blog, og jeg synes af mange grunde ikke at jeg ville ødelægge den overraskelse jeg havde planlagt. Jeg havde valgt at skrive en sang, og da jeg ikke er den mest kreative i hele verden, så har jeg været lidt udfordret. Men med lidt hjælp fra Kenneth fik jeg skrevet en rigtig god sang og jeg fik holdt en kort, men god tale. Festen blev holdt både hjemme ved mine forældre men også nede på en restaurant hvor vi spiste. Den hedder Hyggefabrikken. Det er et meget hyggeligt og intimt sted, og hvis I følger mig på Instagram, så har I helt sikkert set dele af middagen.

Læs også: Noget om eksamen, sølvbryllup og job på FAM

Kjolen jeg har på er en ny sag fra Bubbleroom, og jeg fandt den omkring 1 1/2 uge inden festen. Jeg har faktisk været ude i rigtig god tid, men der har bare ikke været nogen som jeg godt kunne tænke mig. Det var lidt af et sats da jeg klikkende den hjem, da jeg synes den er meget tøset, men jeg er altså blevet ret vild med den. Den er meget anderledes end noget andet jeg har, og det synes jeg faktisk ret godt om. Pasformen er næsten helt perfekt, og synes den er så smuk og feminin. Skoene er af ældre dato, og er købt i Mango. Lige nu koster de kun 209 kr, da de er på udsalg. De er perfekte til både kjoler og jeans. I har set dem på her før.

CHIARA FORTHI kjole til 499 kr (her)  MANGO sko(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Leena B.

  Sikke en smuk kjole, og hvor sidder den bare godt på dig! Jeg leder selv efter en kjole til en 30 års fødselsdag, som først er i august, men jeg er allerede begyndt at kigge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Årh tak! Det var sødt af dig <3
   Ja man kan lige så godt begynde tidligt – jeg synes heller ikke det var nemt at finde min 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM EKSAMEN, SØLVBRYLLUP & ET JOB PÅ FAM