T-SHIRTS MED ET STATEMENT

OUTFIT NO. 335: NYE JEANS & FULL-ON DENIM

Jeg ser knap så fancy ud i dag, da jeg netop nu sidder hjemme med mine forældre og læser til eksamen. Jeg sidder derfor i mine løse bukser, og endnu løsere hættetrøje. Kenneth har fået lov til at låne min lejlighed de næste dage, og min lejlighed er ikke så stor, at jeg på den måde kan sidde i et andet rum og læse op. Bevares – jeg har da både en stue og et soveværelse, men der er ekstremt lydt, og jeg er en af de typer der læser alt op. Det vil bare ikke kunne fungere for mig, da jeg ikke har fuldkommen ro. Jeg sidder derfor i Kolding indtil onsdag, og indtil videre går det meget godt. Jeg skal bare naile den eksamen, så jeg kan holde en dejlig lang og velfortjent ferie.

I onsdags, var vi alle på vej hjem fra Vejle, efter at have overnattet på Kellers Park, for at fejre mine forældre sølvbryllup endnu engang. Det var ikke mening at Kenneth og jeg skulle sove der grundet min eksamen, men jeg tog mig lige sammen og fik skrevet min opgave lidt hurtigere. Heldigvis ikke alt for hurtig, for jeg er nu godt tilfreds med den. Vejret var ikke super godt, og derfor tog jeg også mine jeans og min (ret gamle) denim jakke på. Selvom farven ikke er ens, så synes jeg de fungere ret godt sammen. Jeg er selv ret vild med dette simple look.

GLOBAL FUNK jeans(her)  GLOBAL FUNK denim jakke(lign. her)
DANIEL SILFEN taske(her)  SECOND FEMALE t-shirt  NIKE sneakers(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

T-SHIRTS MED ET STATEMENT