DE FORBUDTE BILLEDER

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

… Været med ude at se Kenneth løbe Royal Run. Han skulle løbe Soldater/Veteran-mile sammen med soldater/ veteraner fra hele Danmark. Det var super fedt at se så mange løbe, og selve arrangementet var så godt sat op. Og hvor er Prins Frederik bare mega sej!

… Senere på den dag tog jeg på job. Heldigvis var der dejligt vejr, og der var mulighed for at være udenfor. Så gjorde det altså ikke så meget. Vi gik en lang tur, og børnene fik en is – det må jeg jo desværre bare ikke.

… Endelig fået lavet mine vipper igen. Min vippedame sagde dog, at jeg nok snart skal holde pause, og hvis man er vant til at have perfekte vipper, så vil man helst ikke gå en måned uden. Jeg har dog bestemt mig for, at pausen holder jeg til sommer. Der skal jeg nemlig på en del badeferier, så det er ret oplagt.

… Haft ondt i ryggen igen. Jeg havde nok en træning i slutningen af maj, hvor jeg gav den lidt for meget gas. Det resulterede i mit aller første besøg hos en fysioterapeut, og for dem som kender mig, ved godt at det ikke just at noget jeg elsker. Jeg er ret øm omkring min ryg 😀

… Den sidste weekend i maj tog jeg hjem til mine forældre for at besøge min mor. Om lørdagen tog vi til Nordjylland for at besøge min farmor, og for at fejre hendes 95 års fødselsdag. Det var virkelig en skøn dag med lidt for meget kage, is og god mad. Og ja – jeg havde cheat day (en vigtig detalje).

… Det var også den dag jeg havde denne kjole på. Jeg er simpelthen så glad for den! Farven er fantastisk smuk, og jeg tror den bliver brugt så meget denne sommer. I var også ret vilde med den – og jeg har linket til kjolen i indlægget.

… Jeg har fået farvet og klippet mit hår. Både så det er klar til mine forældres sølvbryllup, men også til ferien. Jeg havde seriøst brug for, at få ordnet den udgroning – for det er noget jeg nok lidt har udskudt grundet min ret travle kalender. Men hvor var det rart at få det gjort!

… Været til forsinket pinsefrokost med Kenneths familie i Århus. Vi startede med at spise rundstykker, hvorefter en turnering mellem 4 hold begyndte. Til frokost var der grillmad og til dessert var der kage samt is. Det var sådan en gennemført dag, og jeg glæder mig allerede til næste år. Denne dag var nok også ekstra fed, da mit hold vandt hele skidtet.

… Været ude at få min første dukkert i det danske farvand. Der har jo været det vildeste vejr i Danmark de seneste uger, og hvor har det været sindsygt lækkert! Elsker det!

… Været til møde på skolen omkring den eksamen jeg skal op til om meget få dage. Jeg ved godt, at jeg har sagt det mange gange, men hvor er det vildt, at jeg snart skal til min 6. semester eksamen. Det er også lidt derfor bloggen er lidt stille for tiden – jeg gør hvad jeg kan.

… Fået en del hjælp af både min kæreste og mine veninder – da jeg virkelig har haft en periode hvor jeg har været lidt småstresset. Mine forældre holder sølvbryllup på lørdag, og jeg skal til eksamen i denne uge samt om 2 uger. Derudover fylder praktikken stadig en del, min træning og jeg har et arbejde jeg gerne vil passe. Ens nærmeste er virkelig de vigtigeste.

… Startet op på ny træningsplan, og seriøst hvor den bare slår mig ud ved hver træning. Jeg synes det er så fedt at presse sig selv, men det er altså bare nemmere (og sjovere) når træningspasset er skræddersyet og tilpasset til ens eget mål og temperament.

… Haft den vildeste cheat day med Kenneth. Vi havde begge fri i fredags, og han havde besluttet sig for at være i Esbjerg ved mig indtil lørdag. Derfor spiste vi brunch på “Den Niende” (vil I have en anmeldelse, så sig til), vi var på stranden for at få lidt farve, senere grillede vi ude i naturen hvor vi både snakkede og hørte musik. Sidst men ikke mindst tog vi i biografen for at se Deadpool 2. Seriøst en fed og pisse sjov film. Denne dag var virkelig gennemført, og lige en dag jeg havde brug for. Jeg er virkelig heldig, at jeg har fundet ham – især i denne periode hvor jeg kan blive lidt skør pga stress. Jeg husker at fortælle ham det hver dag, for jeg tror virkelig det er vigtigt.

… I weekend har jeg både været i praktik og på arbejde. Faktisk står de næste 3 dage på praktik.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Ina Mikkelsen

  Det kunne være rigtig godt med en anmeldelse 🙂 Det så lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Det vil jeg lige få lavet en af dagene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FORBUDTE BILLEDER