MIN BARNDOM I BILLEDER – DA KATRINE KOM TIL

TOP 5 INDLÆG FRA MAJ

collager190Jeg er så klar på at være turist igen i en hel måned! Læs om hele min sommerferie i mit andet mest læste indlæg.

Så blev det for alvor sommer – hverfald ifølge kalenderen. Eftersom vejret har været så godt ved os, så føltes det næsten som om at vi har haft sommer i flere uger. Uanset hvor lækkert vejret er, så glæder jeg mig stadig helt vildt til sommerferien. Jeg har omkring 4 uger tilbage i praktik, og selvom det har været utroligt spændende og lærerigt – så glæder jeg mig stadig til at få ferie, og endnu mere (okay måske ikke. haha) til at begynde at skrive min bachelor. Jeg kan godt mærke at eksamen i praktikken er ved at komme tæt på, men jeg føler mig overraskede rolig og jeg er ret sikker i min sygepleje. Det er virkelig en rar følelse, men selvfølgelig er det også lidt angstprovokerende.


TOP 5 INDLÆG FRA MAJ

  1. MADANMELDELSE: ESBJERG STREET FOOD/ SPISEHUSET FRA PAGODEN
  2. SOMMERFERIEN ER BESTILT: 3 LANDE PÅ 1 MÅNED
  3. MINE FØRSTE 4 UGER PÅ KOST- OG TRÆNINGSPLAN
  4. SOMMERSKO TIL BÅDE HVERDAG OG FEST
  5. MIN BARNDOM I BILLEDER – DA KATRINE KOM TIL

Nu når vi snakker om ferie, så er en af de mest læste indlæg i maj mit indlæg om min sommerferie. Jeg skal afsted på årets vildeste ferie, da jeg skal besøge 3 lande bare på en måned. I kan tro at jeg glæder mig, og jeg vil tage jer med mig både på Instagram og her på bloggen. Derudover er min madanmeldelse læst vanvittigt mange gange – faktisk bliver jeg overrasket over hvor meget I elsker de indlæg. Jeg synes de er ret hyggelige, så dem laver jeg gerne flere af.

Denne topliste overrasker mig ikke ret meget, da jeg har lavet en del indlæg som er lidt mere forklarende og anderledes i denne måned – end jeg måske har lavet de sidste måneder. Det viser mig også tydeligt at I godt kan lide de personlige. Nogle af disse indlæg har I også selv ønsket, og det vil jeg også gerne lige takke jer for. Det gør mig faktisk rigtig glad!

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN BARNDOM I BILLEDER – DA KATRINE KOM TIL