OUTFIT NO. 337: NY UGE, NY NEDERDEL

10 OM MIG

  1. Jeg samler på mønter og sedler fra de lande jeg besøger. Det har resulteret i, at jeg efterhånden har fået en rimelig kasse med mønter og sedler fra hele verdenen. De nyeste til samlingen af sedler og mønter fra Malaysia, nemlig dem som hedder ringgit. Den samling betyder faktisk en del for mig.
  2. Jeg har næsten altid fjernsynet tændt når jeg laver indlæg. Jeg elsker at have lidt støj i baggrunden.
  3. Jeg bruger biblioteket en del når jeg læser til eksamen – men det er mest når jeg mangler litteratur. Jeg kan ikke sidde deroppe for at læse, for jeg har brug for fuldstændig ro, når jeg læser op til eksamen.
  4. 2 af de bedste serier jeg nogensinde har set er “The 100” og “The Killing”. Og jeg har alligevel set en del. Jeg elsker at se en film, men jeg er faktisk meget mere til serier.
  5. Hvis jeg skal have et bolsje, så tager jeg altid 2 på én gang. Og jeg tygger dem med det samme. Faktisk ville det nok være bedst for mine tænder, at jeg holdte mig fra bolsjer. haha.
  6. Hvis jeg bestiller en drink i byen, så er det hvertfald aldrig “sex on the beach”. Det drak jeg mig virkelig fuld i for nogle somre siden, og nu kan jeg slet ikke klare tanken om at drikke det.
  7. Jeg er en rigtig gør-det-selv. Jeg elsker at samle IKEA-møbler, reparere ting og finde på smarte løsninger hvis noget går i stykker. Den del har jeg helt klart fra min far.
  8. Når Kenneth og jeg siger godnat inden vi skal sove, siger vi næsten altid “Vi ses imorgen”. Det er blevet lidt af et ritual. Noget vi siger ret ubevist.
  9. Jeg snakker med min mor og far mindst hver anden dag. Det er ikke altid samtalerne varer længere end 10 min, men at høre hvordan deres dag er gået, synes jeg er rart. Det får mig også til at føle, at jeg er tættere på dem end hvad jeg rent faktisk er.
  10. Jeg har altid gang i alt for mange ting på én gang. Jeg er rigtig god til at begynde på nye projekter, men det er ikke altid at jeg er lige god til at færdiggøre dem 100%. Derfor har jeg tit mange hængepartier sidst på dagen, og dem skal jeg lige have færdiggjort inden jeg kan gå i seng.

Læs også 10 andre sandheder om mig – her, herher & her

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 337: NY UGE, NY NEDERDEL