10 OM MIG

DE FORBUDTE BILLEDER

Så skal jeg liiige have styr på håret igen.Det er altid en udfordring, når jeg skal have taget outfitbilleder.

I morgen tager vi hjem fra Italien, og jeg har brug for styrke – for vi skal køre hele vejen. Shit jeg synes der er langt. Det gik super godt på vej herned, men uanset hvor godt det går, så er det jo en lang tur ;-). Egentlig gider jeg slet ikke hjem, for her er virkelig vidunderligt! Jeg har en del som jeg gerne har ville vise jer fra Italien, men internettet har ikke været det mest stabile, og derfor er det ikke meget I har set fra denne ferie. Jeg har dog lidt som jeg vil dele med jer, når jeg er hjemme igen.

Men I dag vil jeg dele nogle af mine mindre heldige billeder – for dem har vi efterhåndet fundet ud af, at jeg har en del af. Hvis vi lige alle får et godt grin, så kan det være, at vi turen hjem går let som en leg. Denne gang er det en blandning af billeder hjemmefra og billeder fra min ferie i Malaysia. For selv med pæne omgivelser opnår jeg uheldige billeder. Så typisk.


Vent lige skat. Jeg skal lige have alt håret om på ryggen.

Jeg har ingen idé om hvad min hånd laver. Overhovedet ikke.Ser jeg smart ud nu?

Jeg får sol i mine øjne, og jeg sveder. Her går det godt.


Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 OM MIG