FÅ -25% PÅ GINA TRICOT

EN DAG I VENEDIG & LIDT OM REJSEDRØMME

Det er ca 10 år siden jeg sidst har besøgt Venedig, og da vi var i Italien boede vi kun 1 time derfra – derfor var det ret oplagt at tage dertil. Kenneth mener også det er 10-11 år siden han sidst har været der, så han var mindst lige så interreseret i en tur dertil som jeg var. Kenneths søster og hendes familie ville også gerne besøge Venedig, og vi besluttede os derfor om at gøre det sammen.

I stedet for at køre til Venedig besluttede vi os for at sejle dertil. Det var en tur som skulle tage 2 timer, men den endte med at tage 2 1/2 time. Det var en utrolig smuk tur, men vejret var alt for fantastisk den dag, så I kan forstille jer hvor varmt det lige var. Vi brugte sammenlagt 5 timer på den båd, og hvis vi kunne gøre det om, så havde vi nok valgt at køre – selvom det kunne blive svært at finde en p-plads.

Men vi kom til Venedig, og solen stod meget højt på himlen. Vi listede os ind i de små gader for at finde lidt skygge. Vi fandt passager hvor ikke mange turister gik, og det gjorde det en del mere spændende og rart at opleve Venedig. Vi så også de ting som man bare skal se – fx Canal Grande, Markuskirken, St. Mark’s Square og Sukkenes Bro.

Vi havde en rigtig skøn dag med god mad samt drikke, oplevelser, gode grin og vi fik set det meste af hvad smukke Venedig har at byde på – til os klassiske turister. Jeg har samlet lidt billeder, som viser noget af byen, da det at gå i gaderne er en oplevelse i sig selv.

Og jer som har spurgt på Instagram – nederdelen kan findes her.

Vi rejser om få dage til Portugal, og jeg glæder mig som en gal til vores tredje og sidste sommerferie sydpå. Jeg har selvfølgelig en måned mere, men den skal tilbringes herhjemme med arbejde og veninde-hygge. Jeg føler mig utrolig privilegeret over at få så mange oplevelser i år, men jeg ved, at det heller ikke er sidste gang at vi skal besøge Malaysia eller Italien.

Jeg skal det næste halve år skrive min bachelor, men jeg kan ikke lade være med at kigge på, om der evt kunne være mulighed for en lille tur til enten Malaysia, Italien eller et helt andet sted. Momondo kører lige nu en masse gode tilbud, og jeg er virkelig fristet til at bestille en lille rejse til et varmt sted, men lige nu drømmer jeg bare. Jeg bruger næsten altid Momondo til at bestille mine rejser, da jeg synes de kommer op med de bedste muligheder til de bedste rejser. Jeg brugte fx Momondo, da vi skulle bestille rejsen til Malaysia, og det gav os en super god deal, som gjorde at der var råd til lidt mere sjov på ferierne. Det er dyrt at rejse, men man kan lige så godt gøre det så billigt som muligt. Hvem vil ikke gerne have det?

Indlægget indeholder reklamelinks

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Trine

  Jeg synes din blog på mange punkter er vokset rigtig meget. Jeg nyder at læse den, og synes indholdet er spændende og meget inspirerende. Tak fordi du er så nede på jorden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Årh tusinde tak Trine <3
   Det er pga kommentere som dine, at jeg elsker at blogge <3 Tusinde tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ -25% PÅ GINA TRICOT