DE FORBUDTE BILLEDER

FÅ -25% PÅ GINA TRICOT

Køb denne top HER. Nederdelen er udsolgt online. 

I nat/morges kom vi hjem fra Italien efter næsten 24 timer bag rettet. Vi var heldigvis 3 om at køre, og derfor var der også tid til en lille lur, men det er begrænset hvor godt man sover i en bil, og derfor gik vi også direkte i seng, da vi ankom til min lejlighed. Vi stod op omkring kl. 13 – og herefter har vi fået vasket tøj, pakket ud og slappet af. Vi skal afsted igen på lørdag (læs indlægget her), og derfor ville vi gerne have det meste overstået i dag. De næste dage vil jeg skrive lidt mere om de seneste ferier, men i dag tager vi det helt stille og roligt.

Derfor vil jeg tippe jer om, at Gina Tricot lige nu giver 25% rabat på ét køb. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen/check-ud. Rabatten gælder på alle normalpris-varer – også jeans. Men I skal skynde jer, for tilbuddet gælder kun til og med i dag. <3 Jeg er selv ved at kigge på, hvilke sager jeg har lyst til at klikke hjem. Tasken kunne være ret fin til Portugal.

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FORBUDTE BILLEDER