En weekend på Penang: 5 gratis oplevelser

MADANMELDELSE: RED GARDEN PENANG

Navn: Red Garden

Adresse: 20, Lebuh Leith, George Town, 10000 George Town, Pulau Pinang, Malaysia

Hvor kan man bestille bord? Her bestiller man ikke bord – man bestemmer sig bare for, hvor man gerne vil sidde og så tager man sig et bord. Konceptet minder ufattelig meget om streetfood hjemme i Danmark, men forskellen er bare, at man her bestiller mad ned til bordet, hvor man her betaler for det, når personalet kommer med det mad man har bestilt. På den måde minder det også lidt som en restaurant. Der står derfor numre på bordene, som man siger ved den bod, hvor man bestiller mad.

Service: Den er rigtig god – faktisk meget bedre end jeg havde forventet. De er rigtig serviceminded og de fleste bruger gerne et minut eller 2 på at forklare de forskellige retter. De er selvfølgelig folk der gerne vil sælge, så derfor råber de også op omkring hvad de kan tilbyde hver især – og især til os turister, som selvfølgelig skal smage det hele ;-). Men de er dygtige til engelsk, utrolig venlige og i dejligt humør. Når de kommer ned med maden introducere de lige igen for hvad man har bestilt, og de sikre sig at vi har fået det vi ønskede.

Maden: Der er omkring 20 boder ved Red Garden, og der er alt fra kinesisk til arabisk, og hvis man vil have malaysisk mad, så er der også rig mulighed for dette. Jeg valgte selv kinesisk, og jeg må indrømme at det var lidt af et sats, for jeg vidste ikke helt hvad jeg fik – udover at det var kylling. Jeg fik en meget krydret og velsmagende ret med kylling og ris. Jeg kan desværre slet ikke huske hvad retten hedder, og det irritere mig en smule. Den blev lavet i en “lerpod” og dette skulle give retten en helt særlig smag. Det smagte så også vanvittigt godt.

Stemningen: Den er helt speciel, og det er altså lidt af en oplevelse at sidde der både mellem turister og lokale. De er tydeligt at det er et sted, hvor en del torister kommer, men der er også et overflod af lokale, og det synes jeg bare gør hele oplevelsen dét bedre. Der er en helt anden stemning end hvad der er på streetfood som vi kender det derhjemme, for her er der både forretningsmøder, familiesammenkomster, dates og venner der er ude for at hygge sig. Der er en masse snak, og vi brugte flere timer på bare at nyde den stemning der var iblandt folket.

Prisen: Den er der ikke noget at sige til. Det typiske er, at man bestiller flere retter, og så deler dem som er ved bordet retterne. Vi gjorde det sådan, at vi bestilte 1-2 retter hver, og så havde min far bestilt nogle tapas lignende tallerkner som vi skulle dele. Han har været der nogle gange før, så han har smagt nogle ting, som han bestemt også synes at vi skulle smage. Hver ret koster omkring 10-20 RM (og det er ret store de tallerkner). 10-20 RM svarer til omkring 16- 30 kr. Det er virkelig billigt for et måltid, og så endda når maden smagte helt fantastisk.

Stjerner: Jeg er ellevild med det mad jeg fik, og derfor er jeg næsten tilbøjelig til at give stedet 5 stjerner. Jeg har ikke en finger at sætte på noget af det, da stemningen var god, maden var lækker og servicen var i top. Det er helt klart et sted jeg gerne anbefaler hvis man besøger Penang, men det er helt klart også et sted som jeg kommer til at besøge igen. Red Garden er et must hvis man besøger Penang. Det er et sted som helt klart er skyld i, at jeg er en madoplevelse rigere.

Kunne du tænke dig at rejse til Malaysia, så få inspiration HER

Læs ogsåMadanmeldelse: 1871 – Grill & Buns, Madanmeldelse: Restaurant KöD KøbenhavnMadanmeldelse: Esbjerg Street food/ Spisehuset fra Pagoden & Madanmeldelse: Brunch på Den Niende

Følg min blog på Instagram HER& Facebook HER

2 kommentarer

 • Laura

  Ej hvor ser det lækkert ud! Jeg skal til Malaysia i mit sabbatår, og der skal jeg nok også forbi Penang. Det må være en af de ting jeg skal prøve. mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja det skal du virkelig. Maden var simpelthen så lækker <3
   God tur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend på Penang: 5 gratis oplevelser