MADANMELDELSE: RED GARDEN PENANG

MANGLER DU STADIG BADETØJ TIL FERIEN?

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Netbutikkerne bugner med badetøj, og en del af det er allerede kommet på udsalg – også selvom sommeren kun lige er startet. Nogle år har jeg selv udnyttet disse udsalg, da man tit kan finde nogle vildt pæne bikinier og badedragter til næsten ingen penge. Jeg har kun fundet 1 ny i år, selvom jeg havde håbet lidt på at finde 2. Egentlig mest fordi jeg elsker bikinier, men også fordi jeg trænger til at få skiftet et par stykker ud. Derudover er jeg lige præcis i år på ferie så mange gange, at det kunne være godt med et par nye. Jeg har jo af gode grunde ikke haft mulighed for, at få nogle med til Italien (for der befinder jeg mig nu), men jeg skal til Portugal om nogle uger, så der kan jeg nå at få en hjem til. Jeg er ret vild med den prikkende bikini (nr 7) og den med leopard print (nr 2).

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MADANMELDELSE: RED GARDEN PENANG