POSTKORT FRA MALAYSIA: VORES FØRSTE 3 DAGE

OUTFIT NO. 336: RØD SOMMERTOP OG BRUNE BEN

Vi har efterhånden været hjemme i nogle timer nu – og jeg har endelig haft tid til at kigge på disse outfit-billeder, som jeg fik taget for nogle dage siden. Og jeg har en del flere indlæg som jeg gerne vil have lavet til jer. Har så mange spændende ting at dele! De sidste 2 dage har jeg slet ikke været på computeren, da vi faktisk har været på tur disse dage. Igår var ude at besøge min far på fabrikken. Vi fik lækker Malaysisk mad, og vi fik en god rundtur – hvor vi også fik smagsprøver. I dag har vi været rundt på øen (Penang) for at se et buddistisk tempel, en katte strand og vilde aber. Det har været en urolig spændnede dag, og kig gerne på min Instagram, hvis I vil se noget til dagen.

For nogle dage siden var vi ude at spise på Malaysisk streetfood – hvilket var noget af en smagsoplevelse. Inden vi tog derud fik jeg lige Kenneth til at tage et par billeder af mit outfit. Jeg havde min nye top og nederdel på – begge fra Gina Tricot. Nogle uger inden vi rejste på ferie var jeg nede i butikken, og jeg faldt for begge items. De er også gode hver for sig. Jeg tænker at nederdelen kan jeg bruge til en strik til vinter, og toppen kan bruges til jeans.

GINA TRICOT top(her)  GINA TRICOT nederdel(her)
DYRBERG/KERN ur(her)  H&M øreringe  FILA sneakers(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA MALAYSIA: VORES FØRSTE 3 DAGE