MANGLER DU STADIG BADETØJ TIL FERIEN?

OUTFIT NO. 337: NY UGE, NY NEDERDEL

Arh. Her er skønt i Italien, for her er der virkelig tid til at slappe af ved poolen og få noget sol. Jeg fik lidt farve i Malaysia, men sammenlagt var vi nok kun ude i solen i 3 1/2 dag (hvis det overhovedet var så meget). Men jeg savner nu også de 11 dage vi havde i Malaysia, for det er i sandheden et fantastisk land, og jeg havde en skøn tid med min far. Det har I også fået et lille indblik af både herher og her.

Læs også: Sommerferien er bestilt: 3 lande på 1 måned

For præcis en uge siden var Kenneth, min far og jeg ude for at se de huse I kan se i baggrunden af billederne. Det er huse som “svæver” over vandet vha. stolper. Her var så hyggeligt, og derfor skulle der selvfølgelig skydes nogle billeder. Han er næsten ved at være så vant til det nu, og han er i sandheden ved at være en pro.
Dagen inden vi rejste til Malaysia, havde jeg været nede i byen, for at købe de småting som vi manglede. Jeg faldt over denne fine nederdel, men de havde den ikke i min størrelse. Vi skulle med toget til København fra Kolding dagen efter, og i Kolding var jeg så heldig, at de havde én tilbage i str xs. Jeg elsker faktisk det meget feminine men simple look, som I kan se ovenfor – ville dog ønske, at jeg havde husket at tage min anden hvide bh med på ferie. haha. Det er faktisk min første lange nederdel med print, og efter at have købt denne, så kan jeg hurtigt konkludere at det ikke er den sidste. Synes den er vildt flot, og skal helt sikkert også bruge den til vinter med strik og når vi skal spise ude med et par hæle.

H&M top(her)  PIECES nederdel(her)  NúNOO taske(her)
DYRBERG/KERN ur(her)  H&M øreringe  FILA sneakers(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANGLER DU STADIG BADETØJ TIL FERIEN?