EN DAG I VENEDIG & LIDT OM REJSEDRØMME

OUTFIT NO. 338: ROCK N’ STREET

I onsdags besluttede Kenneth og jeg at tage en spontan datenight. Det er jo ikke fordi, at de sidste 3 uger – hvor vi har været sammen uafbrudt, ikke er nok. haha. Ej vi gad virkelig ikke at lave mad, og vejret var alt for skønt – og derfor skulle det også bare nydes. Inden vi gik ned i byen kørte vi forbi havnen, da jeg godt kunne tænke mig, at få taget billeder af det outfit som I ser ovenfor. Vi havde jo ca 30 grader kl. 19, og derfor skulle dette outfit også bare være luftigt. Jeg havde derfor taget en ældre kjole på fra Minimum. Jeg overdriver ikke, hvis jeg siger at den er 6 år gammel. Dertil tog jeg et bælte på som jeg købte sidste år i Malaga. Jeg har ikke rigtig fået det brugt, da jeg faktisk troede, at jeg kunne bruge det til jeans, da jeg købte det. Det kan man så ikke. Det er dog utrolig fedt, og det går så godt til en kjole, hvor man gerne vil vise lidt talje.

Som I nok også godt kan se, så havde jeg også helt nye sneakers på. Det var nogle jeg fandt i Malaysia (på tilbud), og da jeg skulle lige til at betale – så hev Kenneth sit kort frem. Han er så sød mod mig – den fattige studerende. Men jeg har faktisk kigget på lign sneakers i flere måneder, men har været lidt nervøs for om det bare er en “døgnflue”, og jeg har derfor ikke ville bruge alt for mange penge på dem. Da jeg så fandt disse til omkring 300 kr, så var jeg nødt til at eje dem. De er vildt cool, og det lidt chunky look gør virkelig noget godt for dette ret feminine look.

MINIMUM kjole  PULL&BEAR bælte(lign. her)  DANIEL SILFEN taske(her)
DYRBERG/KERN ur(her)  H&M øreringe  TOPSHOP sneakers(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

 • Sarah

  Det der er sådan et fedt outfit! Jeg er vild med det. De der sneakers er jeg nu en smule forelsket i. Overvejer stærkt at klikke dem hjem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Undskyld mit sene svar Sarah!

   Ja de er virkelig fede, og jeg har brugt dem overraskende meget allerede 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Jensen

  De er SÅ fede! Så dem godt på din Instagram-story. Hvad str er dine i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Undskyld mit sene svar Lene!

   Jeg har str. 37 1/3. Jeg er normalt en str 38 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG I VENEDIG & LIDT OM REJSEDRØMME