TOP 5 INDLÆG FRA JUNI

POSTKORT FRA MALAYSIA: VORES FØRSTE 3 DAGE

Så er der næsten gået 3 dage af vores ferie i Malaysia, og jeg kan allerede nu sige, at tiden går alt for stærkt. De første dage her, har vi ikke lavet det helt store, da vi har forsøgt at nyde at holde ferie, solet os – men vi har også fået trænet og spist med fornuft. Det er fantastisk skønt at være hernede, og jeg nyder at tilbringe lidt tid med min far, selvom han arbejder hele dagen. Han er hjemme sent om eftermiddagen, hvor vi indtil videre har fået spist noget lækkert mad, spillet kort og snakket en hel del. Han bor virkelig dejligt, og det har Kenneth og jeg nydt godt af de sidste dage. Nedenfor har jeg samlet lidt billeder fra de sidste dage, men der skal nok komme flere indlæg – faktisk er der et outfit indlæg på trapperne. Hvis I vil se mere (faktisk en del mere) omkring min tur – så følg med på min Instagram, der opdatere jeg dagligt.


Siden mandag har vi brugt nogle timer ved poolen hver dag. Det er et kæmpe område hvor der er 4-5 pools der hænger sammen. Der er broer mellem hver pool, og det føltes lidt som om at have paradis i sin baghave. Her er virkelig smukt og vildt fredfyldt. Det minder lidt om et feriested – dog er det kun beboer som må benytte dette område (+ gæster). 

Mandag aften, altså dagen efter vi ankom, var vi inde i George Town, for at finde mad. Vi endte på en lækker Indisk restaurant “Kashmir”, som vi far har besøgt en del gange. Da min søster og mor var på besøg,  fik de også lov til at prøve dette – så derfor var det en selvfølge. Netop fordi jeg havde hørt vanvittig godt om det. 

Inden vi spiste, gik vi rundt inde i midt byen, som jo er en attraktion i sig selv. Det er vores første gang i Malaysia, så vi synes jo at det var vildt spændende. Når man bor hernede er det jo hver dag, men det her ser man bare ikke på samme måde derhjemme. Der er mange af disse steder som jeg absolut aldrig ville spise på/ af, men spændende var det da. 

Efter vi havde været ude at spise, kom vi forbi et stort supermarked – og der var der “desværre” mulighed for at lave sin egen Magnum. Jeg er faktisk ikke den store is-spiser, men det så simpelthen for lækkert ud – så jeg var altså solgt. Kenneth og jeg er stadig på plan fra Andreas Saugmann, men det er lidt en udfordring når vi er ude at rejse. Vi gør det (næsten) så godt som vi kan. Vi spiser nogenlunde efter planen i løbet af dagen, men det er svært om aftenen, da det næsten er normalt at spise ude. Derudover er der en masse steder som min far gerne vil vise os, og vi har jo svært ved at sige nej. 

Læs også: Uge 42: Postkort fra Mallorca – Del 1

Træningen går meget godt. Stedet har et lille center, men der er det meste af det, man skal bruge. Vi har både fået lavet vores cardio, og vi har trænet efter vores pas. Nogle af øvelserne har vi måtte ændre lidt på, for at tilpasse os mht hvad der er til rådighed, men det har faktisk fungeret godt. Ovenfor kan I se et lille udsnit af stedet. 

Her til aften har min far inviteret med ud på Malaysisk streetfood – et sted der hedder “Red Garden”. Når man ser det ude fra, tænker man umiddelbart på den madforgiftning som følger med, men stedet har rigtig gode anbefalinger og mange turister besøger også dette sted. Atmosfæren er super hyggelig, og maden var så vanvittigt. Det var virkelig noget lækkert mad! I kan faktisk se hvordan det ser ud, hvis I går ind på min Instagram. Jeg tænker at lave en madanmeldelse af dette sted, for det er helt klart et besøg værd, hvis man er på Penang. 

Som I kan fornemme, så har vi haft nogle virkelig dejlige dage. Men jeg glæder mig til weekenden, for der har min far fri. Vi kan bla ud til at Buddistisk tempel, en katte strand (ja du læste rigtigt), på køretur langs kysten og besøge vilde aber. Det bliver en virkelig spændende weekend – hvor muligheden for at opleve lidt mere af Penang er større.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA JUNI