NOGET OM AT VÆRE KLINISK SYGEPLEJERSKE & ET PÅ GENSYN

TOP 5 INDLÆG FRA JUNI

Billedet er fra mit 5. mest læste indlæg i juni

Vi ankom til Malaysia sent igår aftes, og derfor gik vi direkte i seng. Derhjemme er kl næsten 7 om morgenen nu, men vi er 6 timer foran, så vi har både fået morgenmad, været ved poolen og nu sidder vi faktisk indenfor igen i min fars lejlighed, da vi fik et ordenligt regnskyl. Jeg har faktisk “snappet” det, så hvis I følger mig på Instagram – så kan I enten se eller gense det der. Både min far, mor og Katrine har fortalt om de enorme regnskyl (har også set dem på Snapchat), men det er lidt noget andet når man selv står midt i det. Vi sad faktisk nede ved poolen i noget tid, og lyttede til regnen mens vi var i læ. Det var smadderhyggeligt, men vi besluttede os til sidst at gå op, for at få os et hvil. Den lange tur på omkring 20 timer, kan altså godt mærkes i dag. Planen er helt sikkert at tage derned igen til eftermiddag.


TOP 5 INDLÆG FRA JUNI

 1. De forbudte billeder
 2. De mest behagelige jeans med en pæn detalje
 3. Noget om eksamen, sølvbryllup og et job på FAM
 4. Noget om at være klinisk sygeplejerske & et på gensyn
 5. Outfit no. 334: Girly kjole sølvbryllup

Selvom jeg er i Malaysia, så skal I ikke snydes for et par indlæg. Min plan er at bloggen skal fylde lidt mere i juli – og fremadretttet, da jeg ikke har været alt for god til at opdatere de sidste uger/ måneder. Praktikken har fyldt en del, og jeg vil helst ikke skrive indlæg halvhjertet. Selvom der ikke er blevet udgivet så mange, så har I været flittige til at kigge forbi, og tusinde tak for det. I har bla kunne læse noget om mine alt for lækre nye jeans, at min nye titel og så har jeg vist jer den kjole, som det endte med til sølvbryllup. Malaysiske eventyr, så følg gerne med på min Instagram. Der vil dog også komme indlæg – bla anbefalinger, outfits, postkort osv.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Øj, den kjole er godt til dig!
  Lyder til du har en skøn ferie i vente 😀

  A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak – det tog også sin tid at finde den, med hjælp fra min kæreste. 🙂
   Jeg er sikker på at det bliver en skøn ferie – den første af 3 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM AT VÆRE KLINISK SYGEPLEJERSKE & ET PÅ GENSYN