ET LILLE UDSNIT AF VORES FERIE I PORTUGAL

BABY SHOWER FOR MAY OG BABY-A

I har ikke rigtig hørt noget fra mig siden torsdag, og nogle af grundene er, at jeg har arbejdet, haft en ødelagt mobil – hvilket tog mig en hel eftermiddag, da jeg skulle ud og købe en ny + simkort, men så har jeg også holdt baby shower for en af mine veninder – May. Hun har termin om få uger, og jeg glæder mig helt vildt til at møde hendes lille datter. Det er min anden veninde som nu skal være mor – da det er lidt over 1 år siden at Nadine fødte sin datter Sophia.

Vi var 11 piger som overraskede May hjemme ved hende selv, og det endte med at være en super hyggelig eftermiddag. 2 af mine veninder og jeg mødtes allerede om formiddagen, da vi skulle bage kager og handle ind. Det endte med at blive en succes det hele – selv kagen som vi var en smule nervøse for at skulle transportere – da den bare ikke måtte gå i stykker. Ovenfor kan I se lidt billeder fra dagen, hvis I ikke fulgte med i lørdags på min Instagram.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET LILLE UDSNIT AF VORES FERIE I PORTUGAL