OUTFIT NO. 339: VIND I HÅRET & MIN FØRSTE CROP TOP

BLIV KLAR TIL EFTERÅRET MED NELLY.COM

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Det blæser, regner og solen har svært ved at komme frem disse dage. I går havde jeg aftenvagt, og da jeg cyklede hjem efter min vagt kunne jeg i sandheden mærke at vejret var lidt efterårs-agtig. Jeg var plaskvåd, da jeg kom hjem. Derfor er jeg allerede begyndt at kigge efter nogle efterårs items, da jeg hvertfald skal have et par nye strik og måske en lidt mere efterårsvenlig nederdel. Nelly har allerede fået sig et kæmpe udvalg, og det var selvfølgelig klart at jeg måtte kigge derind. Sidste år købte jeg faktisk en strik der mindede meget om nr 1, men den var bare ikke rar at have på. Jeg kunne godt finde på at klikke ovenstående hjem, og håbe på at den er bedre.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 339: VIND I HÅRET & MIN FØRSTE CROP TOP