MINE SENESTE KØB

BUDGETVENLIGE CHUNKY SNEAKERS

Da jeg udgav dette indlæg, var der et par stykker som gav udtryk for, at de var super cool. Det er de også! Jeg er så glad for, at jeg endte med at købe dem – men jeg er samtidig også glad for, at jeg købte dem til kun omkring 300 kr. Selvom jeg synes de er vildt cool i år, så er jeg ikke sikker på, at jeg får dem brugt næste sommer. Det er tit sådan at det hurtigt “går af mode”, og derfor vil jeg personligt ikke bruge for mange penge på dem. Derudover elsker jeg udsalg, og “billige” items. Derfor undre det nok heller ikke så mange, at jeg gjorde mig dette køb 😉

Læs også: Outfit no. 338: Rock N’ Street

Jeg forelskede mig i disse for 2-3 måneder siden, men jeg nægtede simpelthen at give 1000 kr for dem. Derfor glemte jeg dem lidt igen, men nu er der kommet en masse fede chunky sneakers online – så nu kan man roligt forelske sig. Jeg har fundet 9 fine budgetvenlige sneakers – hvis I lige så jeg, ikke vil bruge mere end 300-500 kr.

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SENESTE KØB