TOP 5 INDLÆG FRA JULI

I AUGUST VIL JEG…

Et lille throwback: billede her er fra august 2017. I år regner jeg også med at nyde det gode vejr, men der er også del andre ting som jeg gerne vil nå. 

… Tømme hele mit klædeskab, for derefter at putte det hele derind igen. Ej jeg regner stærkt med at jeg får smidt en del tøj afsted til Afrika, og så vil jeg have solgt noget af det som kan sælges. Jeg tror ikke, at jeg har haft alt ude af klædeskabet siden jeg flyttede ind, så nu skal det altså være!

… Derudover har jeg et depotrum lige udenfor min lejlighed, og det vil jeg også have tømt. Det bliver en meget mere drøj omgang end ovenstående, men jeg kunne seriøst blive væk inde i det rum. Jeg aner ikke hvor halvdelen af det ting er – som jeg ved er derinde. Det er altså pisse irriterende. Og når det i forvejen roder så meget, så er det bare nemmere at smide mere derind. Derfor bliver der mere og mere rodet.

… Arbejde røven ud af bukserne. Jeg har en del timer på sygehuset, og kun en smule på aflastningshjemmet. Jeg skal have tjent nogle af de mange penge ind, som jeg har brugt, mens jeg har været på ferie i både Malaysia, Italien og Portugal. ups.

… Jeg vil rigtig gerne holde en middag med alle mine veninder og deres kærester. Det er noget Kenneth og jeg har snakket en del om, og derfor har jeg/ vi besluttet os for at det nok bliver i august/ september. Men det kigger vi først på, når vi engang er hjemme fra Portugal igen.

… Jeg skal have snakket med Laura om BA. Sandheden er jo at vi skal starte i skole lige om lidt, og derved skal BA også til at have en plads i hovedet. Vi skal lige have sat os sammen her i august, for vi skal jo lige have snakket emnet og opgaven igennem igen – og så igen.

… Rigtig gerne have lavet en del indhold på bloggen. Min Instagram har været ret aktiv hen over sommeren, men det har været svære end jeg troede at nå at lave indlæg til jer. Ferie og aftaler tager bare mere tid end jeg havde regnet med, men jeg har nået at lave ca 1 indlæg hver anden dag, og det er jeg ret godt tilfreds med. Men i august skal den have en skalle.

… Tilbage til min gamle form – altså min form før alt den ferie. Den ferie har sat sit præg, og jeg synes faktisk at det er pisse træls. Min form var blevet rigtig god og jeg savner faktisk at være på plan. Jeg endte med at elske strukturen, så derfor skal jeg starte op på dette igen til august.

… Fejre min mor med min dejlige familie. Min far er stadig hjemme i Danmark et par dage efter vores hjemkost til DK efter en ferie i Portugal. Så det betyder at vi alle kan fejre min mors fødselsdag.

Der er sikkert også en masse andet, men dette er hvertfald nogle af de planer jeg har for min august. Hvad har I af planer?

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Det er så hyggeligt at læse om andres planer – jeg er selv blevet fan af, at lave de der månedsindlæg 😀 Håber din bliver god og du får styr på det hele.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Hej A!

   Ja de er faktisk super hyggelige!
   Vi må se om jeg når det 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA JULI