BABY SHOWER FOR MAY OG BABY-A

JEG SÆLGER UD AF MIT TØJ PÅ TRADONO!

De sidste dage har jeg sat en del til salg på min Tradono profil. Lige nu har jeg 99 sager til salg, og det meste af det er tøj. Ovenfor kan I se noget af det som jeg har sat til salg derinde, og jeg sælger det hele meget billigt. Jeg er ved at få ryddet op – I kan vel godt huske min august-liste? Jeg har endelig taget mig sammen. Jeg er ved at være igennem min augustliste, hvilket er ubeskrivelig rart.

I kan se alle mine varer på appen “Tradono” hvis I søger efter: Camilla Overby.

Jeg har størrelser som small, medium og large til salg. Der er både nederdele, shorts, jeans, toppe og meget mere.

Hvis I ikke bor omkring Esbjerg, Århus eller Kolding – så er der mulighed for forsendelse.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY SHOWER FOR MAY OG BABY-A