BLIV KLAR TIL EFTERÅRET MED NELLY.COM

MADANMELDELSE: ESTE OESTE PIZZA SUSHI CAFE

Navn: Este Oeste Pizza Sushi Cafe

Adresse: Praça do Império, 1449-003 Lisboa

Hvor kan man bestille bord? Det kan man faktisk gøre gennem TripAdvisor her, eller ring til dette nr: +351 21 590 4358. Et godt råd – bestil et bord, hvis I virkelig gerne vil spise her. Vi var utrolig heldige at få et bord, for efter 10 min var alle borde optaget. Vi kom på et utrolig godt tidspunkt, hvilket gjorde at der var plads. Der var desværre en del der fik et nej, og måtte finde et andet sted for at spise frokost.

Service: Rigtig god! De var hurtige til at komme med vores menukort, og de gav os den tid der skulle til for at vi kunne beslutte os om hvad vi gerne ville have. Derudover kom drikkevarerne og maden i et godt tempo efter hinanden, og de var hele tiden opmærksomme på, om der var noget vi manglede. Selvom huset var fuld af gæster, så var de stadig opmærksomme på os efter vi havde fået vores mad.

Maden: Vanvittig god! Det er virkelig den bedste pizza jeg nogensinde har fået – hvilket jeg faktisk ikke havde regnet med. Det er en café hvor der både kan bestilles japansk og italiensk. Lidt atypisk – og jeg må indrømme, at jeg løftede det ene øjenbryn en smule, da jeg så det første gang. Men det fungere, og det må man jo give dem! Der var ingen af os der spiste noget fra det japanske menukort, men man kunne se, at folk spiste det med velbehag.

Stemningen: Hyggelig og behaglig! Der er både mulighed for at sidde indenfor og udenfor, man da vi kom – var der kun plads indenfor. Det gjorde os ikke så meget denne dag, for det var lige midt i hedebølgen i Portugal. Men stemningen var god. Folk snakkede, vi fik god mad og der var tid til alle kunderne. Det er virkelig behageligt at være sådan et sted.

Prisen: Prisen var rimelig. Tror vi kom af med omkring 400 kr for 3 mennekser – dette indeholdte både mad og drikkevarer. Det kan man også gøre herhjemme, men så får man bare ikke lige så god mad. 400 kr var helt klart pengene værd, og jeg tror vi alle regnede med, at det ville blive dyrere. Stedet er helt klart et besøg værd!

Stjerner: Tror jeg vil gå så vidt at give stedet 5 stjerner. Det var i sandheden virkelig lækkert mad, og jeg tror aldrig jeg har fået så god en pizza som jeg fik her. Det var alt i alt en rigtig god madoplevelse. Derudover var stemningen god, og vi fik en fantastisk service.

Læs ogsåMadanmeldelse: 1871 – Grill & Buns, Madanmeldelse: Restaurant KöD KøbenhavnMadanmeldelse: Esbjerg Street food/ Spisehuset fra PagodenMadanmeldelse: Brunch på Den Niende & Madanmeldelse: Red Garden Penang

Følg min blog på Instagram HER& Facebook HER

2 kommentarer

 • Frida

  Jeg elsker dine madanmeldelser. Nyder at læse dem selvom jeg nok ikke kommer til at besøge de fleste af stederne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tak søde Frida,
   Det er jeg glad for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLIV KLAR TIL EFTERÅRET MED NELLY.COM