STRIK UNDER 350 KR

MINE TANKER OM STUDIESTART, DET “VIRKELIGE” LIV & HUS KIGGERI

Hold nu helt ferie. Jeg har haft nogle crazy dage de sidste uger. Jeg har bla haft en del vagter på sygehuset, og så har jeg haft andre planer, så jeg ikke har haft tid til at fordybe mig og hygge mig med at skrive lidt til jer. Faktisk ville jeg have skrevet dette indlæg i mandags, men grundet et dejligt besøg af Maria og en del hårde/ lange vagter på sygehuset – så har jeg simpelthen ikke kunne nå det. Det er først i dag hvor jeg lige har en lille time til at putte mig i sofaen med computeren på skødet. Jeg er netop kommet hjem efter en endnu en hektisk dag på arbejde, en hård træning (som var lidt sej at komme igennem) og i aften skal jeg til møde. Derfor vil jeg bruge den tid jeg har på at fortælle jer lidt om hvad der sker i mit liv.

Men ja – siden Kenneth og jeg kom hjem fra Portugal har jeg næsten arbejdet fuldtid på sygehuset, og så har jeg haft nogle enkelte vagter på aflastningshjemmet. Det har været dyrt at rejse i over en måned også selvom vi næsten er blevet inviteret til dem alle. Jeg har derfor valgt at tage en del vagter for at skrabe lidt penge sammen. Jeg er jo ansat på FAM – altså fælles akut modtagelsen her i Esbjerg. Et job jeg har fået efter jeg det sidste halve år har været i praktik. Det er et job som i den grad giver mig udfordringer, et job jeg elsker men det er også et sted hvor jeg virkelig føler mig hjemme. Det er rart at have det sådan, og de fleste dage flyver bare afsted. Bogstavlig talt. Vi har så travlt, at jeg et par gange de sidste uger ikke har spist min frokost før jeg havde fri. Hvis det ikke var fordi jeg elskede faget så meget, så var jeg forlængst skredet. Jeg synes det er under al kritik at der ikke er tid til mad eller et ordentlig patientkontakt, men det er desværre sådan det danske sundhedsvæsen er skruet sammen. Nede ved os går tingene bare lidt hurtigere, da vi er en modtagelse til akutte patienter, men samtidig er det også et sted hvor der skal være tid. Vi gør hvad vi kan, og når jeg kommer hjem har jeg gjort alt hvad jeg kunne på mine 8 (eller flere) timer. Det er ikke altid jeg synes det er nok, men tiden tillader desværre ikke mere. Det kunne jeg nok blive ved med at skrive om, men det er altså ikke det indlægget skal handle om.

På den måde er jeg virkelig begyndt at kunne mærke lidt til det “virkelig” liv. Om 6 måneder er jeg færdig på mit studie, da jeg begynder på min BA om få uger. Jeg starter i skole på mandag, så Laura og jeg kan faktisk allerede starte på opgaven nu. Udover at jeg synes min arbejdsplads er hård, så knuselsker jeg det! Jeg elsker at møde ind på job, mine kollegaer og alle de udfordringer jeg møder på en dag. Jeg står i den heldige situation at de vil beholde mig mens jeg skriver min BA, og det har jeg hvertfald ikke sagt nej til. Det sidste år har jeg virkelig fundet ud af hvor meget jeg elsker det her fag, og jeg håber virkelig at det fortsætter. Apropos studiestart, så er det stadig lidt angstprovokerende. Det er mit sidste halve år som studerende, og det synes jeg er lidt syrealistisk. Det er 3 år siden jeg startede på mit studie, og nu er jeg allerede her. Jeg troede ikke, at de år ville gå så hurtigt, men der må jeg bare sige, at jeg dog fejl.
Til efteråret skal jeg begynde at søge job, og det bliver i en helt anden by det kommer til at foregå.

Desværre – hvis man kan sige det sådan, så er jeg nødt til at stoppe på FAM når jeg er færdig med min BA (og er blevet sygeplejerske – vigtigt!), da Kenneth og jeg rigtig gerne vil flytte. Faktisk er vi i fuld gang med at kigge på lejligheder og huse i Vejle-området, og derfor vil jeg også rigtig gerne have et job i det område. Jeg kunne godt forstille mig at fortsætte på en akutmodtagelse, hvis der er mulighed for det – men min store drøm at jo at arbejde på en intensiv fortidig født afdeling. Jeg har altid haft en kæmpe interesse inden for dette felt, og derfor tror jeg også, at jeg vil gå lidt efter det. Men jeg er splittet for det akutte behandler mig godt – udover at jeg ofte ikke når mine måltider. haha. Jeg har i den grad en del at tænke på de næste måneder mens Laura og jeg skriver vores BA.
Kenneth og jeg skal til Vejle på fredag hvor vi skal kigge på 3 huse og en lejlighed. Det er noget vi længe har snakket om, og nu føler vi os endelig klar. Først og fremmest går vi efter en lejlighed som vi kan bo i det første år, da der ikke er nogen af os der ved hvor i Vejle vi gerne vil bo. Selvom det er en lejlighed vi først går efter, så vil vi rigtig gerne ud og se hvad vi kan få mht huse, og ligesom få fornemmelse af hvad vi kigger efter. Det er en super spændende proces, og jeg glæder mig så meget!

Som I nok kan fornemme så sker der en del lige for tiden. Det er alt sammen noget jeg gerne vil have jer med ind over, og derfor vil jeg også gøre dette i andre indlæg. Først og fremmest ville jeg rigtig gerne lige give jer et lille resume, da jeg ikke har haft tid til at opdatere jer så meget som jeg gerne ville. Jeg er dog glad for at I stadig læser med, og jeg vil snart komme med endnu en update, da jeg har fornemmelsen af, at I godt kan lide sådanne indlæg. I er velkommen til at følge med på min Instagram (@camillaov) hvor jeg opdatere jer lidt mere om min hverdag.

Indtil næste gang – så må I have det rigtig godt!


Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Lærke

  Jeg elsker virkelig de personlige indlæg. Jeg har savnet dem! Godt at der kommer lidt af dem igen. Det lyder spændende med hus kiggeri og BA. Glæder mig til at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Lærke <3
   Det er jeg så glad for at høre! Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIK UNDER 350 KR