I AUGUST VIL JEG...

OUTFIT NO. 339: VIND I HÅRET & MIN FØRSTE CROP TOP

Vi kom hjem fra ferie i onsdags – faktisk onsdag nat. Jeg brugte hele torsdagen på at vaske tøj, rydde op og ordne en masse praktik. I dag er jeg på sygehuset for at arbejde, da der ikke er mere ferie til mig i denne omgang. Jeg har ca 3 uger tilbage af min sommerferie, og der har jeg taget en del vagter. Selvom det er lidt trist ikke at have mere ferie, så er det også dejligt at komme tilbage til stukturet dage. Jeg har en masse som jeg gerne vil vise og fortælle jer om omkring Malaysia, Italien og Porgutal – men det må lige blive en anden dag.

I dag vil jeg i stedet vise jer mit seneste outfit fra ferien. Jeg havde denne nederdel på, og dertil min nyeste crop top. Jeg har aldrig rigtig haft en crop top, da jeg ikke troede at det var mig, men min holdning til dette har ændret sig lidt. Jeg havde ovenstående outfit på den aften vi skulle ud at spise den sidste aften. Nederdelen er simpelthen så pæn, og jeg tror den kunne blive god til efteråret.

MOVES BY MINIMUM nederdel(her LEFTIES top  NEW LOOK slippers

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I AUGUST VIL JEG...