INTERVIEW MED TEAM-LOOKLAB: LINE CHRISTENSEN

STRIK UNDER 350 KR

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Jeg er ved at sælge en hel masse ud, og derfor skal der også noget nyt ind i klædeskabet. Det er snart efterår, og hvis der er noget jeg elsker at iklæde mig, så er det strik. Jeg har smidt en del til genbrug og nogle få er til salg, og derfor skal den del hvertfald have en overhaling. Jeg er ret vild med den lyserøde strik (nr 2). Tror den kunne være så fin til et par blå jeans og nogle fede støvler.

Jeg vil også lige bruge muligheden her, for at sige tak for den fine respons I gav mig på mit seneste indlæg. Der kom kun et par kommentar, men mængden af læsere er altså ikke til at tage fejl af. Den er blevet læst en del gange. Så tusinde tak!

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Seriøst elsker strik – men det har bare været for varmt til at gå med det i de sidste par måneder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja det har det helt bestemt. “Godt” vejret er lidt mildere nu, så vi kan gå med strik. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERVIEW MED TEAM-LOOKLAB: LINE CHRISTENSEN