BUDGETVENLIGE CHUNKY SNEAKERS

TOP 5 INDLÆG FRA JULI

Billedet af fra det fjerde mest læste indlæg i juli. Her står jeg sammen med min far foran Red Garden Penang.

Det går godt her i Portugal. Vejret er skønt – men det hører jeg også, at det er i Danmark. Vejret vi har derhjemme er i år helt ekstremt, men der er altså bare noget ved, at rejse væk fra Danamark. Man får slappet af på en helt anden måde. Kenneth og jeg er også i gang med sommerens tredje og sidste ferie – og selvom vi sagtens kunne en ferie til, så er det også meget rart snart at være tilbage til hverdagen igen. Kenneth skal starte på arbejde igen dagen efter vi kommer hjem, hvor jeg selv først starter om fredagen – dvs. at jeg lige har én dag fri, før jeg starter på arbejde.


TOP 5 INDLÆG FRA JULI

  1. Mangler du stadig badetøj til ferien?
  2. En dag i Venedig & lidt om rejsedrømme
  3. Outfit no. 337: Ny uge, ny nederdel
  4. En weekend på Penang: 5 gratis oplevelser
  5. Madanmeldelse: Red Garden Penang

Denne juli har for mig indholdt en del ferie, og det bærer de fleste af mine indlæg også præ af. Faktisk handler ovenstående indlæg kun om ferie og sommer – og for mig har det været tydeligt, at I har nydt at følge lidt med i dette. Det er især min tur til Malaysia, at I har elsket at følge med i, og derfor har jeg også skrevet en del indlæg omkring den ferie. Jeg har også en del fra Portugal som jeg gerne vil vise jer, så glæd jer til når jeg kommer hjem 😉 Hvis I ikke kan vente, så kan I følge med på min Instagram (Camillaov).

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUDGETVENLIGE CHUNKY SNEAKERS