MIN BARNDOM I BILLEDER - DA VI FLYTTEDE TIL SAUDI ARABIEN

9 FINE VINTERJAKKER PÅ BUDGET

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Jeg elsker jakker, og selvom jeg absolut ikke mangler nogle jakker – så kigger jeg alligevel efter en. Sidste år købte jeg denne fine coat, og den er jeg blevet så glad for. Jeg kunne godt tænke mig en mere, da jeg virkelig synes de kan pifte et hverdags outfit op – især om vinteren når man ellers er så pakket ind. Sidste år købte jeg også den grønne jakke som I ser her, og den gjorde virkelig noget for mine outfits. Det var mening at jeg ville sælge den i år, men jeg tror ikke helt, at jeg er nået dertil, hvor jeg vil af med den. Det må jeg erkende 😉

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

 • Mia

  Jeg elsker den der grønne army coat. Den er så fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Ved umiddelbart ikke hvorvidt jeg ville kalde en lyserød cowboyjakke for vinterjakke. Den ikke varm og farven er ej heller in i vinteren..?
  Men det er vel smag og behag (læs hvor kuldeskær man er)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Nej, det kan du selvfølgelig have ret i. Men når man går ind på hjemmesiden kan den findes under vinterjakker. 🙂 Men kan godt se din pointe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN BARNDOM I BILLEDER - DA VI FLYTTEDE TIL SAUDI ARABIEN