OUTFIT NO. 341: TERNET BLAZER

INTERVIEW MED TEAM-LOOKLAB: ELISABETH

De fleste af jer har formentlig læst mine veninderbøger, og jeg har længe kunne se, at de har været et hit. De er blevet læst ret mange gange, og jeg har egentlig synes at den idé var ret sjov. Jeg har valgt at køre den lidt videre, men denne gang kan I lære mine søde LOOKLAB-kollegaer lidt at kende. Det er faktisk også en mulighed for mig at lære dem at kende, så derfor er det ekstra sjovt. Jeg blev jo en del af dette fantastiske fællesskab sidste år, hvor vi er en hel masse piger som håber på (og prøver på), at kunne inspirere/ underholde jer på den ene eller den anden måde. Disse skønne piger vil jeg rigtig gerne lære bedre at kende, og her vil jeg gerne have jer med!

I dag skal I møde Elisabeth, som er en af pigerne bag Nowinspiration.dk. Elisabeth mødte jeg i starten af denne måned, da jeg var i Århus for at spise aftensmad med Line, Lena og Elisabeth. Elisabeth er fantastisk til at tage billeder samt redigere dem, og jeg elsker at følge med i hende lille Instagram-univers.

Velkommen til <3

Læs de andre venindebøger – Line Christensen & Helena Troelsen


Kan du fortælle mine læsere om dig selv og din blog?
Min blog har jeg jo med min dejlige veninde/svigerinde Lena. Derfor er bloggen meget bred, og der er lidt for alle læsere. Lena blogger meget om familieliv og make-up, jeg blogger mere om mode, rejser og vegansk livsstil. Jeg elsker at bruge tid på bloggen, og målet med den er at folk skal synes det er rart at følge med 

Hvad har inspireret dig til at starte din blog, og hvor længe har du blogget?
Vi har bloggen siden starten af 2016, jeg havde bare altid gerne ville opstarte en blog, men havde lyst til at dele det med en, så jeg spurgte Lena om hun var frisk på ideen – og det var hun heldigvis! 

Hvordan ville du beskrive din personlige stil?
Det bedste jeg kan svare på det er, at min personlige stil afhænger totalt af mit humør. Men for det meste afslappet, komfortabelt, naturligt og med et touch af farver. 

Hvad er dit mest læste indlæg, og hvorfor tror du, at det er læst så mange gange?
Et af vores mest læste indlæg er et hvor jeg (Elisabeth) skriver om at Mac tester deres make-up på dyr. Jeg tror det blev læst så mange gange fordi at folk aldrig har sat sig ind i det der sker bag scenen under produktionen af kosmetik, og at det derfor blev delt utrolig mange gange på facebook. 

Hvad har været det mest udfordrende øjeblik i din blogging rejse hidtil?
Hmm, det har nok været at finde en grænse – en grænse for hvad der skal deles på bloggen, og hvad der ikke skal. Jeg har førhen delt mere personlige indlæg, men jeg har fundet ud af, at jeg egentligt har det lidt svært ved at folk som jeg ikke aner hvem er, ved for meget om mig! Men på samme tid vil man jo gerne lukke læserne ind, og dele ud af en selv. Så det har helt klart været, og er STADIG udfordrende at finde ud af hvad der skal deles ud af. 

Hvilke type indlæg kan du bedst lide at skrive?
Hmm, det er svært at svare på! For jeg elsker at skrive feriedagbøger, vegansk madopskrifter og outfitindlæg, så jeg kan ikke vælge bare én!

Det bedste og det værste ved at bloggen?
Det bedste er helt sikkert at man har et sted hvor man kan udleve sin kreativitet, både i form af billeder men også tekst. Det er fantastisk! Tror ikke jeg kan sige noget som er det værste ved bloggen, men hvis jeg endelig skal vælge noget, så er det nok, at folk har så mange fordomme imod bloggere haha. Ikke at det gør mig noget, jeg er egentligt ligeglad – så længe jeg har det fedt med det!  

Har du nogle specifikke mål for resten af dette år?
Ikke specifikke nej, men jeg skal ud og rejse lidt, og så vil jeg gerne bruge mere tid på fotografi og billederedigering, og forhåbentligt udvikle mig indenfor det felt! 🙂 

Kan du nævne nogle af dine yndlingsbloggere, og hvorfor er de dine favoritter?
Kenza, Lisa Tellbe, Jolie Janine.
Kenza fordi hun er den blogger der i første omgang inspirerede mig til at ville starte min egen. Lisa fordi hun tager smukke billeder, og jeg går ofte ind på hendes blog og instagram for at finde ideer til mine egne billeder. Janine fordi hun er den jeg finder mest inspirerende på ALLE punkter, både billeder, tøj, livsstil. Hun er nok min største inspirationskilde. 

Lær personen bag bloggen at kende:

Alder og by? 22 år, fra Aalborg 

Jeg bruger meget af min fritid på – min instagram og blog! Og på at tage billeder, og tilbringe tid med skønne veninder og familie. 

Når jeg er alene, kan jeg godt lide at – uuuh der er mange ting. Gøre rent, danse til høj musik, se serier, skrive blogindlæg, redigere billeder, lave mad. 

Mit yndlingsdyr er – Katte! Fordi de er helt deres egen. 

Min livret er – Falafler! Og andet lækkert vegansk mad!

Mit næste køb er – en ny linse til mit kamera (har faktisk allerede bestilt den)

Den perfekte fredag aften er for mig – Det afhænger 100% af mit humør. En perfekt fredag aften for mig kunne være noget lækker mad, godt selskab, sofahygge og gode film.
Det kan også være en aften ude med drinks, dans og god musik! 

En af de bedste ting der er sket i mit liv er – Jeg ville ønske jeg kunne svare på det, jeg ved ikke hvad det bedste er, der er sket. Men det bedste ved mit liv er, at jeg er så utrolig heldig at været omringet af skønne veninder og skøn familie. Jeg er sund og rask, og jeg har en verden fuld af muligheder! 


Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Fed måde og introducere veninder og bloggere på 🙂 Jeg elsker virkelig hendes look, hår, stil det hele. Så jeg bliver helt sikkert en ny læser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Amalie! Dejligt at du synes om det <3
   Ja hun er skøn!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 341: TERNET BLAZER