9 FINE VINTERJAKKER PÅ BUDGET

MIN NYE TASKE TIL UNDER 100 KR

Da jeg var på ferie i Portugal tog Katrine, Lasse, Kenneth og jeg en dag med shopping midt i hedebølgen. Der var ingen steder der var til at holde ud, men der var AC i butikkerne – så dér var den første gode undskyldning for at bruge penge. Jeg var bla en tur forbi Primark – en stor butik som de fleste af jer godt kender til. Det er en butik hvor man nemt at købe sig fattig, hvis man bare giver sig selv lov.

Læs også: Et lille afsnit af vores ferie i Portugal

Jeg købte ikke ret meget derinde, da der desværre ikke var så meget som sagde mig noget. Dog fandt jeg et par ting, og den ene af de ting er bla den pæne taske som I ser ovenfor. Jeg kan ikke finde den på nettet, men de har et stort udvalg. Se det HER. Måske kunne I være heldige at finde tasken, hvis I skal til et land i Europa i efterårsferien som har Primark. Den kostede 10 euro – så det er omkring 90 kr. Jeg er selv helt vild med den! Jeg vil snart have den på til lidt billeder (når Kenneth engang er færdig på øvelse) – jeg nok vise jer hvordan jeg vil style den.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 FINE VINTERJAKKER PÅ BUDGET