MINE TANKER OM STUDIESTART, DET "VIRKELIGE" LIV & HUS KIGGERI

OUTFIT NO. 340: EN TUR I RIBE’S GAMLE GADER

I dag er min sidste feriedag inden jeg starter i skole igen. Faktisk skal jeg ikke gå ret meget i skole det næste halve år, da jeg starter op på min sidste del af studiet imorgen. Det er med blandende følelser at denne ferie er forbi (min sidste lange ferie), og hvis I ikke fik læst dette indlæg, så læs det – så kan I bedre forstå mig.

De sidste 4 dage har jeg haft fri fra job, og dem har jeg tilbragt sammen med Kenneth. I torsdags kørte vi derfor til Ribe for at have en hyggedag med gåture, god frokost og så fik vi skudt lidt billeder. Jeg havde min nyere nederdel på fra Primark som jeg fandt i Porgutal for 8 euro. Derudover havde jeg min leo t-shirt på, som I også har set på bloggen her. Lige nu er toppen sat ned til 100 kr inde på Moss Copenhagens hjemmeside – hvis man (ligesom alle andre) er blevet helt vild med leo printet.

MOSS COPENHAGEN top(her PRIMARK nederdel  ZARA jakke  PAVEMENT støvler

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE TANKER OM STUDIESTART, DET "VIRKELIGE" LIV & HUS KIGGERI