MIN NYE TASKE TIL UNDER 100 KR

OUTFIT NO. 341: TERNET BLAZER

I fredags kom Kenneth hjem fra ca 14 dage med øvelse, og det var så rart at se ham igen. Da jeg fik fri fra undervisning tog vi ud til Esbjerg havn for at skyde lidt billeder. Jeg havde iført mig min nye blazer fra H&M, som jeg købte forrige uge. Sidste år købte jeg denne blazer, og den har I set mig i mange gange efterhånden. Derfor kunne jeg heller ikke stå for ovenstående blazer, da jeg så den i H&M til kun 250 kr. Jeg synes den passer super godt til et par blå jeans, men en sort kjole eller nederdel ville den også gøre det godt med. Det er hvertfald ikke sidste gang I ser mig med den på.

I går ville jeg have udgivet dette indlæg, men jeg kunne ikke komme ind på H&M’s hjemmeside for at linke til blazeren. Senere på eftermiddagen tog jeg på arbejde, og derfor får I indlægget nu. God søndag til jer alle <3

MOSS COPENHAGEN jeans  H&M top
H&M blazer(her)  PAVEMENT støvler  PRIMARK taske(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

 • Trine

  Hej,
  NYDER at læse dine opslag om sygeplejerske studiet! Jeg vil vildt gerne læse denne uddannelse, men har hørt at man som sygeplejerske ikke laver andet end at sengebade og skifte bleer- har du ligeledes den opfattelse? Evt. tip til opslag: fordomme vs. virkelighed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Hej Trine,
   Tusinde tak! Det betyder rigtig meget, at du siger det <3

   Først og fremmest vil jeg sige, at jeg ikke har lavet ret mange sengebad i min tid som sygeplejerskestuderende. Jeg har været på operationsgangen, hjemmeplejen, psykiatrien og på Fælles Akut Modtagelsen.
   Som sygeplejerske er dine arbejdsopgaver meget mere komplekse en "bare" sengebade og ble-skift, men hvis det er det man gerne vil – så kan du godt finde afdelinger hvor det er sygeplejerskens vigtigeste opgave.
   Det er præcis det som jeg IKKE gider, og derfor er jeg gået langt udenom det. Du kan sagtens arbejde som sygeplejerske uden at skifte ret mange bleer og lave ret mange sengebade, da vi har så mange andre arbejdsopgaver. Men du kan ikke undgå det de fleste steder, men det er slet ikke det som fylder mest 🙂
   Håber det er svar nok. 🙂
   Jeg ønsker dig al held og lykke! Og det er en super fed uddannelse med mange muligheder 🙂

   Jeg vil helt sikkert lave sådan et indlæg til jer <3 tak!
   Mange knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Mange tak for dit super søde og hjælpsomme svar!
   Hilsen en fast læser

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Selvfølgelig Trine! Er glad for, at det kunne bruges ☺️
   Tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN NYE TASKE TIL UNDER 100 KR