INTERVIEW MED TEAM-LOOKLAB: HELENA TROELSEN

PÆNE STRIBER

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Jeg har faktisk lige købt en jakke med striber og tern. Jeg er så vild med striber. Faktisk synes jeg at print er total hot, men jeg er nu også ret vild med striber både vil nederdele, toppe og skjorter. Jeg har derfor været inde på Gina Tricots hjemmeside, og der har de masse at vælge imellem. Lige nu leder jeg efter trøjer til vinteren, og jeg overvejer kraftigt om man skulle prøve sig i kraft med den lækre sag, som I kan se i nr. 8. Jeg er VILD med ærmerne, og den kunne være så fin med både jeans og nederdele. Skal, skal ikke?

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERVIEW MED TEAM-LOOKLAB: HELENA TROELSEN