TOP 5 INDLÆG FRA AUGUST

PICK OF TODAY: COZY CORDUROY JACKET

NLY Trend Cozy Corduroy Jacket til 529 kr – HER

Igår kiggede jeg gennem Nelly.com, da jeg havde lyst til at shoppe. Kender I ikke de aftner hvor hele aftenen foregår med computeren på skødet, og du smider den ting efter den anden ned i din kurve. Det kender jeg. Jeg har nu en kurve der er ret så “fyldt”, og ærligt så jeg har lyst til at klikke det hele hjem. Jeg har sagt til mig selv, at jeg må holde lidt igen – og derfor skal noget af det vælges fra. Den ene af de ting som jeg har lyst til at klikke hjem er denne smukke jakke. Prøvede faktisk en lign. i Portugal, og jeg fortyder en smule at jeg ikke købte den med hjem. Den er jo så pæn!

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA AUGUST