INTERVIEW MED TEAM-LOOKLAB: ELISABETH

SMÅ FINE & ANDERLEDES TASKER

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Min søster har altid haft en forkærlighed for tasker, og det er ved at have smittet lidt af på mig. Jeg har fornyeligt købt 2 mindre tasker, hvor denne er den ene af dem. Jeg købte den i Primark da jeg var på ferie i Portugal. Jeg synes det er en vildt flot accessory, og på mange måder synes jeg virkelig, at det kan fuldende ens look. Jeg er hvertfald blevet glad for den grå, og den anden jeg har købt er blå. Den skal I nok snart få at se! Tror den næste skal være lidt mere speciel og farven skal være unik – såsom nr. 8. Den er virkelig fed!

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERVIEW MED TEAM-LOOKLAB: ELISABETH