OUTFIT NO. 340: EN TUR I RIBE'S GAMLE GADER

TOP 5 INDLÆG FRA AUGUST

Jeg er kommet godt i gang med studiet efter sommerferien, men jeg ville lyve hvis fridagene og det faste arbejde ikke tiltræk mig en lille smule. Det er så skønt snart at være færdig! Vi skal dog kun i skole 4 dage i denne uge, og det er korte dage – så der er virkelig intet at brokke sig over. Derudover er det rart at se de fleste af ens veninder hver dag.

May har jo orlov i dette semester, da hun blev gravid for lidt over 9 måneder siden. I søndags fødte hun så den fineste lille pige, og i dag var vi på sygehuset for at besøge hende. En lille Avah. Den smukkeste lille baby jeg har set siden Sophia kom til. Jeg var (og er) fuldstændig skruk, og jeg kunne slet ikke få mine øjne af hende. I kan se det sødeste lille billede af hende på min Instagram.


TOP 5 INDLÆG FRA AUGUST

  1. Mine tanker om studiestart, det “virkelige” liv & hus kiggeri
  2. Bliv klar til efteråret med Nelly.com
  3. Strik under 350 kr
  4. Outfit no. 340: En tur i Ribe’s gamle gader
  5. Jeg sælger ud af mit tøj på Tradono!

Det har slet ikke handlet om baby på bloggen denne måned, men en hel masse andet. Min plan for august var at jeg skulle have skrevet en hel masse indhold til jer, og det er også blevet til en del. Der har dog været nogle uger hvor arbejdet har fyldt en masse, så jeg ikke helt har noget “mit mål”. Men bloggen har været opdateret, og der har I bla kunne læse lidt om mine tanker omkring studiet, hus kiggeri og så har mine tip til tøjkøb været ret populære.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 340: EN TUR I RIBE'S GAMLE GADER