SMÅ FINE & ANDERLEDES TASKER

TOP 5 INDLÆG FRA SEPTEMBER

Det er ikke mange indlæg jeg har fået bakset sammen den seneste uge, men der er en grund. I mandags startede jeg op på Psykiatrisk Akutmodtagelsen, hvor jeg skal være i praktik i sammenlagt 4 uger. Når vi er færdige med de 4 uger, skal vi efter en weekend aflevere en opgave. For at give mig selv noget tid til at skrive den opgave har jeg valgt, at have ret meget timer i streg – det gør bla at jeg ikke har fri igen før næste mandag. Den næste uge her har jeg sammenlagt 50 timer, hvis jeg ligger praktik og arbejde sammen – derudover har jeg så også lige en dag i skole. Så det er egentlig derfor. Det er lidt intenst de her 4 uger – og især den første uge skal man lige finde sin plads. Det er et spændende område, men også hårdt kun at have 4 uger til at sætte sig ind i det psykiatriske område indenfor den akutte del og lave 3 opgaver oveni. Hello, real life.


TOP 5 INDLÆG FRA SEPTEMBER

  1. Du ved du læser til sygeplejerske/ er sygeplejerske når…
  2. Om at være den nye, forventningerne og om mit studieliv
  3. 9 fine vinterjakker på budget
  4. Min nye taske til under 100 kr
  5. Outfit no. 341: Ternet blazer

Men det er da blevet til nogle indlæg i september, og derfor vil jeg – (som altid) lave et lille indlæg med de 5 mest læste. Mit mest læste indlæg i september er helt klart det som omhandler det at være sygeplejerske. Der var en del af jer som synes dette indlæg var meget sjovt, og jeg ved at andre end sundhedsprofessionelle har læst det. Det er også i september jeg virkelig har fundet ud af, at I virkelig(!!) godt kan lide mine indlæg omhandlende mit studie. Det har også gjort at det andet mest læste indlæg blev udgivet – og som I nok kan regne ud, så er det også læst en del gange. Og tak! Det betyder så meget <3

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMÅ FINE & ANDERLEDES TASKER