ADVENTSGAVER TIL HAM & TIL HENDE: TØJ OG ACCESSORIES

6 TING JEG HADER & 4 TING JEG ELSKER AT BRUGE PENGE PÅ

Der er nogle ting som jeg virkelig hader at bruge penge på, men der er også nogle ting, som jeg gerne smider mine penge efter. Jeg fik blandet andet en bøde fra biblioteket den anden dag, da jeg havde glemt at aflevere en bog 1 dag for sent. Jeg betalte bøden, men jeg synes virkelig, at det var ærgerlige penge. Jeg har forsøgt at liste nogle af dem op. Hvad elsker I og hader I at bruge penge på?

Jeg hader at bruge penge på:

Biblioteksbøder. Jeg har fået én bøde for at glemme at aflevere en bog. Jeg hadede følelsen af det, men jeg hadede endnu mere at betale den bøde. 50 kr for at aflevere den én dag for sent.

Støvsugeposer. For det første kan jeg aldrig huske hvilken én min støvsuger bruger, og jeg synes faktisk bare det er mange penge at bruge på en pose som skal indeholde mit støv.

Hårfjernings-remedier. Uanset hvor meget man vokser og barbere sine ben, så kommer de uønskede hår altid tilbage. Det koster jo en formue!

Tamponer. Det er lidt nødvendigt for vores kvinder – eller hvertfald en form for hygiejnebind når vi har vores menstruation. Jeg er jo glad for ikke at bløde igennem, men jeg ser det virkelig som penge lige ud af vinduet – især fordi man hurtigt kan få brugt sådan en pakke.

Forsikringer. Man vil helst ikke undvære dem, men når alting går godt og der intet er at anmelde – så er det virkelig træls penge at bruge. Dog vil jeg ikke være dem foruden.

Make-up. Jeg bruger make-up dagligt, og det har jeg efterhånden gjort i mange år. Jeg elsker at have det på, men jeg synes virkelig at det er trælse penge at bruge. Min søster elsker at købe en ny læbestift eller ny puder – jeg synes virkelig det er “dumme” penge.

Læs andre 10 ting jeg hader at bruge penge på HER

 

Jeg elsker at bruge penge på:

Rengøringsmidler. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor, men det giver mig en eller anden følelse af glæde, da jeg ved at det giver mig et rent hjem. Jeg er faktisk også en af de typer, som synes rengørring kan være hyggeligt.

Tøj. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, men jeg elsker at bruge penge på tøj. Jeg får en lille følelse af lykke når jeg har købt noget virkelig lækkert.

Mad. Jeg ville helst bruge mindre penge på det, da jeg så kunne købe mere tøj. haha. Jeg tror også mere det er handlingen jeg elsker – synes det kan være super hyggeligt at handle mad ind.

Ting til boligen. Selvom jeg ikke har lavet så mange ændringer i mit hjem, så elsker jeg stadig at købe ting og sager til min bolig. Kenneth og jeg skal snart flytte, og vi skal have noget større. Der skal vi ud og finde lækre sager til vores hjem, og jeg glæder mig helt vildt!

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

4 kommentarer

 • Biblo-bøder er sååå dumt. Og mega selvforskyldt. Og ender der bare SÅ tit :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Amen de er pisse træls altså 😉
   Det er så selvforskyldt, men jeg hader det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Må jeg anbefale dig en menstruationskop? Den kan måske virke lidt grænseoverskridende, men efter noget tilvænning, så er det SÅ smart – og billigere end tamponer og diverse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Et par af mine veninder har også anbefalet mig dem – men det er grænseoverskridende.
   Måske man skulle prøve det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSGAVER TIL HAM & TIL HENDE: TØJ OG ACCESSORIES