BACHELORSKRIVNING & SMAGEN PÅ DET "VIRKELIGE" LIV

ADVENTSGAVER TIL HAM & TIL HENDE: TØJ OG ACCESSORIES

Vi kan ikke rigtig komme udenom det. Det er snart jul! For nogle betyder dette, at man skal købe adventsgaver. Sidste år købte jeg adventsgaver til Kenneth, og jeg har før også købt til min søster, mor og far. Jeg har altid lidt svært ved at finde ud af, hvad jeg skal finde på – og derfor har jeg lavet en lille serie med inspiration. Det første indlæg omhandler tøj og accessories, og næste gange kommer indlægget til at handle lidt mere om skønhed – både til ham og til hende.

Jeg håber det kan bruges. Skal I købe adventsgaver til nogle i år?


TIL HAM

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER


TIL HENDE

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACHELORSKRIVNING & SMAGEN PÅ DET "VIRKELIGE" LIV