E-BAY TIP: FINE HÅRBØJLER

BACHELORSKRIVNING & SMAGEN PÅ DET “VIRKELIGE” LIV

Laura og jeg er så småt ved at være kommet godt i gang med vores bachelor. Vi har sådan set været i gang siden semesterets start, men vi har ikke brugt mange dage på det før vi “rigtig” begyndte i tirsdags. Indtil videre går det meget godt, og vi har også en ret klar idé om hvad vores opgave skal omhandle. Jeg ved at der fortsat er nogle af vores medstuderende, som ikke helt har fået fastlagt sig et emne, men det kan jo både være en god og en dårlig ting at vi er så “sikre” allerede. Jeg kan ikke huske om jeg har fortalt det i et tidligere indlæg, men vi har valgt at skrive om “sårbare mødre og præmature barn”, hvor vi her vil se det fra sygeplejerskens vinkel. Indtil videre er det et super spændende område, og det har været muligt at finde relevant litteratur. Heldigvis! Det er et område som både Laura og jeg finder utrolig interesant, og nogle kan måske huske at jeg rigtig gerne vil arbejde med præmature børn. Vi er nået ret langt i problembeskrivelsen, men stadig kun i starten af projektet. Laura og jeg er dog fortrøstningsfulde, og vi arbejder heldigvis godt og målrettet sammen. Vi har lavet et mål for hvad vi skal have nået når denne uge er omme, og det tyder på, at vi måske når længere end det.

Med det i mente, så er der heller ikke længe til at vi skal ud og finde et arbejde. Jeg er så småt ved at kigge efter stillingsopslag, og når der kommer noget som jeg finder interesant, så vil jeg hverfald søge det. Der er nogle få fra mit hold som allerede har fået en faststilling fra d. 1 februar 2019 og det er jo mega flot af dem. Lige nu lyder stillingsopslagene på at man skal kunne tage stillingen fra d. 1 december eller 1. januar og det er ikke muligt for mig, da jeg først er færdig i midten af januar. Jeg er derfor helt rolig. Lige nu koncentere jeg mig om min opgave, og så tager jeg arbejdet hen af vejen. Indtil da arbejder jeg fortsat som afløser på Fælles Akut Modtagelsen i Esbjerg, men det er ikke et sted jeg har mulighed for at fortsætte når jeg er uddannet. Kenneth og jeg vil rigtig gerne videre fra Esbjerg, og det gør det derfor en smule svært at arbejde her i byen. Men man begynder så småt at kunne smage det virkelige liv, og jeg glæder mig helt ustyrlig meget!

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-BAY TIP: FINE HÅRBØJLER