FLOTTE ØRERINGE TIL BÅDE FEST OG HVERDAG

DE FORBUDTE BILLEDER

“Er det bedre hvis jeg står sådan her? – Selvfølgelig med åbne øjne.”

Det er blevet tid til endnu en omgang af mine lettere uheldige billeder. Der er altid en del billeder som bliver sorteret fra, og nogle af dem kommer ikke op til jordens overflade – men der er nogle som jeg gerne viser frem. Især fordi de virkelig giver et godt grin. I dag har jeg samlet lidt flere til jer, og jeg håber de kan give et lille smil på jeres læber.

Jeg har personligt selv brug for hjælp til at holde humøret oppe – eller hvertfald energien, for jeg har lige afsluttet en uge på i alt 50 timer. Nu står den kun på én enkelt fridag og så står den på endnu 32 timer. Jeg er ved at være godt brugt i mit hoved, men alligevel har energien været der til at træne, lave opgave og passe bloggen en smule i denne uge. Til eftermiddag er jeg dog godt brugt, og det har derfor resulteret i at springe min træning over. Lige nu ligger jeg på sofaen og forsøger at samle kræfter. Faktisk skal hele min søndag aften tilbringes her.


“Ej haha. Jeg skal lige grine af! Kan slet ikke holde masken.”

“Jeg er helt klar. Det kan du vel godt se.”

“Selv i efteråret kan man få solen i øjnene. Eller var det hår jeg fik i ansigtet?”


Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOTTE ØRERINGE TIL BÅDE FEST OG HVERDAG