DET AT VÆRE SYGEPLEJERSKE: FORDOMME VS. VIRKELIGHED

FLOTTE ØRERINGE TIL BÅDE FEST OG HVERDAG

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Som jeg fortalte i dette indlæg, så har jeg en svaghed for især tøj og smykker. Under kategorien smykker så falder jeg typisk for fine øreringe eller ringe. Jeg er desværre i et erhverv hvor jeg ikke bruger smykker til hverdag, men jeg går meget op i at have det på når jeg har fri eller skal noget. Jeg har efterhånden en god bunke med mindre øreringe, og derfor er det de lidt større jeg nu er på udkig efter. Faktisk har jeg lige bestilt nr. 6 hjem.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET AT VÆRE SYGEPLEJERSKE: FORDOMME VS. VIRKELIGHED