DE FORBUDTE BILLEDER

GEMT FRA INSTAGRAM

Jeg har leget lidt med et nyt redigeres program, og jeg synes resultat ovenfor er ret fint. Det giver lidt noget andet, når jeg skal vise mine gemte billeder frem fra Instagram – eller noget helt andet. Derudover synes jeg godt at mit layout kan ligne, at jeg ikke er særlig kreativ anlagt. Hvilket faktisk er sandt, men jeg prøver at øve mig på det. Hvad synes I om det?

@mikaelasundlov er blevet en af mine farvoritter at følge lige for tiden. Hun har blandt andet lige fået sig en kat, og den er ikke til at stå for. Derudover er hendes stil klassisk og simpel. Noget jeg rigtig godt kan lide.

@frederikkethiberg har en lidt for vild stil efter min smag, men jeg bliver stadig ufattelig tiltrukket af hendes profil. Jeg faldt over ovenstående billede, og jeg er vild med kombinationen.

@emmakjaerjespersen – dét billede fik mig til at savne sommer endnu mere, end jeg i forvejen gør.

@myhouseidea – jeg så tilfældigvis dette billede, men jeg er vild med den glasdør. omg det er flot!

@christinadueholm – jeg elsker hendes fantastiske billeder. Derudover er toppen jo mega sød!

@sidselhhamann får mig til at drømme om en stille morgen på en café med en veninde eller min kæreste.

@rockpaperdresses i den fineste skjorte. Tænk sig; hun er nybagt mor.

@voropayevarina får mig lyst til at afprøve Café 8tallet næste gang jeg er i København. Den brunch ser ufattelig god ud. mums.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

  • Susanne M

    Det ser rigtig godt ud! Kan godt lide den måde det er stillet op på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FORBUDTE BILLEDER