TOP 5 INDLÆG FRA SEPTEMBER

OUTFIT NO. 342: KROKODILLE TASKEN

Jeg fortalte jo i dette indlæg, at jeg for nyligt har anskaffet mig endnu en taske (udover den grå). Det er egentlig ikke fordi jeg har en forkærlighed for tasker – da det helt klart er tøj og smykker der er min svaghed. Men på det sidste har jeg syntes, at det altid er de samme tasker jeg bære rundt på, og den tanke fik mig så til at købe to. Tror ikke jeg kan argumentere godt nok for, at jeg skulle have 2. Men sket er sket ;-).

Den taske som I ser ovenfor er købt på Pieces’ hjemmeside. Der købte jeg også denne fine top og en strik som desværre ikke passede mig. Jeg har set den nede i butikkerne nogle gange, og en fredag eftermiddag hvor jeg kun synes at shopping var løsningen klikkede jeg den hjem. Den koster 229 kr – hvilket jeg synes er en super fin pris. Tasken er i god kvalitet og jeg synes den kan bruges til alle lejligheder. Den dag hvor jeg havde dette outfit på, var Kenneth og jeg på husjagt.

GINA TRICOT nederdel(her MONKI top(kan fåes i butikkerne – lign. her)
ENVII jakke(her)  ASOS støvler  PIECES taske(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA SEPTEMBER