OUTFIT NO. 343: EN VARM EFTERÅRSDAG

PÅ DET SENESTE HAR JEG… + PLANER

… været i praktik på den psykiatriske akutmodtagelse i 4 uger – og i mandags afsluttede jeg faktisk dette forløb. Det betyder at jeg nu har været i praktik for sidste gang.

… skrevet 2 opgaver og er nu igang med den tredje, som er en eksamen – inden jeg kun mangler min bachelor.

… været til parmiddag med både MayLaura, Nadine og Mia samt vores kærester. Det var vores først middag med os alle samlet, og det var simpelthen en succes.

… ikke været mig selv. Jeg har simpelthen været så møg stresset, og det fungere ikke i mit private liv. Jeg har bidt en smule mere af Kenneth og min familie end jeg burde – men de har været der for mig.

… været til mit (og Kenneth’s) første møde med banken med hensyn til lån af penge til hus. Alting bliver så alvorligt og voksent nu.

… udgivet et indlæg omkring fordomme vs. virkelighed med hensyn til det at være sygeplejerske. Det blev læst ret mange gange.

… været på kursus på sygehuset, hvor vi blandt andet lærte omkring akut sygepleje, gipsanlæggelse, medicin og børnesygepleje. Det var vildt spændende, og et sindsygt godt arrangement.

… været ude at kigge på en del huse. Kenneth og jeg ved lige præcis i hvilket område vi gerne vil bo, men det er lige med at finde det rigtige. Vi har egentlig ikke så travlt, men vi skal væk fra Esbjerg – så meget kan jeg røbe 😉

… været til fødselsdag ved Maria i weekenden, hvor næsten alle os piger fra Kolding var samlet. Det var en vild tur i byen i Odense, og det var så tiltrængt.

… været i biografen et par gange – der har været en del film som jeg bare har måtte se! Jeg har blandt andet været afsted med Katrine og min mor. Jeg kan især anbefale “A Simple Favor”. Den var så god!

Nogle af mine planer:

– Laura og jeg skal for alvor igang med at skrive på vores bachelor, og jeg må indrømme, at jeg synes det både er rart og nervepirrende. Jeg kan slet ikke vente til, at jeg er færdig til januar.

– Jeg skal til 2 gange fødselsdag i weekenden – både en 70 års fødselsdag og så skal vi fejre Kenneth’s søster.

– Men før jeg kan starte på min bachelor, så har jeg lige en lille eksamen som skal afleveres på mandag.

– Arbejde en hel del. Den næste tid har jeg taget en del vagter på sygehuset og aflastningshjemmet for at tjene lidt penge ind.

– I november er det min fødselsdag – og jeg fylder 25 år. Jeg skal både fejre den med min familie, svigerfamilie og veninder.

– I slutningen af dette år skal jeg videregive min post som økonomiansvarlig hos Bamsehospitalet. Det har været en fed tid med frivilligt arbejde, men det er ved at være tid til at trække mig. Især fordi jeg er færdig med studiet i januar. Jeg starter allerede med at videregive den nu her.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 343: EN VARM EFTERÅRSDAG